• Äldre 29 Oct 04:57
    20682 visningar
    5 svar
    5
    20682

    Utomhusbröllop i trädgård med fin villa, hjälp!

    Hej!

    Har letat efter det perfekta stället för vårt bröllop i över ett halvår nu men fortfarande inte lyckats och börjar tappa hoppet.

    Vi vill ha ett utomhusbröllop, där man kan ha vigseln på gräsmattan och sedan uppdukat med fina bord och dekorationer på gräsmattan. Helst med ett modernt lyxigt hus. Vi vill kunna fixa det mesta själva, såsom mat och dryck, dekorationer. 

    Har varit inne på Airbnb för att hyra ett privat ställe men har blivit nekad alla gånger, även fast vårt bröllop bara kommer vara med närmsta familjen och ingen alkohol kommer serveras. Ca 20 pers. 

    För några månader sen va vi inne på att ha bröllopet på en herrgård/slott, och preliminärbokade flera ställen, men alla ställen fick sedan in ett bättre "bud" med fler personer (mer pengar för dem). Ca 4 ställen som vi bokat har gjort detta mot oss. 

    Börjar helt tappa hoppet om att hitta ett ställe. Är det NÅGON som hyr ut sin villa, eller vet/känner någon som skulle vara fine med att vi hyr villan för vårt lilla intima bröllop? Alla 20 kommer självklart inte sova över. Vore perfekt om det fanns något träd och trädgård där man kan ha själva "festen".

    Vårt valda datum är den 1/7 2017, men är flexibla då vi är desperata efter ställe. Gärna runt Stockholm, max 3h körning från Sthlm. 

    Alla tips betyder så mycket!!

Svar på tråden Utomhusbröllop i trädgård med fin villa, hjälp!