• Äldre 23 Sep 14:11
    1745 visningar
    0 svar
    0
    1745

    Säljes: Ida Sjöstedt ateljésydd brudklänning med vackert släp

    Säljer nu min fina skräddarsydda bröllopsklänning från Ida Sjöstedt tillsammans med slöjan som är lika lång som släpet.

    Beroende på kroppsform så skulle klänningen kunna passa dig med storlek upp till eventuellt 38. Jag var en 38 men gick ner en del inför bröllopet (36:a) så det är svårt att uppskatta exakt storlek då den är skräddarsydd. Självklart kan den testas!

    Det är en klänning som följer kroppsformen tom höfterna och som sedan fortsätter ner (ej jungfrumodell) med ett långt släp baktill. Tyget är noga valt med omsorg och består av tre tunna lager för att skapa en naturlig följsamhet samtidigt som färgen blir väldigt vacker (går mot ivory). Det yttersta lagret är ett spetstyg med handsydda pärlbroderier osymmetriskt placerat av Ida över hela klänningen för att skapa den lyxiga bröllopskänslan och det skimrar fantastiskt i solljuset. Se denna länk: https://www.instagram.com/p/BJnsXQ9jF8_/?taken-by=idasjostedt samt denna: https://www.instagram.com/p/BBKbkzWwVVm/?taken-by=idasjostedt för att få en bild av slutresultatet.

    Nypris är 31 000 med slöjan och jag säljer den för 15 000 eller högstbjudande beroende på efterfrågan. Skickar gärna bilder via mail för dig som är seriöst intresserad av att köpa klänningen:)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-09-23 14:21
    Klänningen är V-ringad framtill och V-ringad i ryggen med ett smalt band/skärp runt midjan inspirerat av Elie Saabs klänningar

Svar på tråden Ida Sjöstedt ateljésydd brudklänning med vackert släp