• Aquaria 2016

  Mån 25 jul 2016 11:35 Läst 1140 gånger Totalt 1 svar
  Mån 25 jul 2016 11:35

  Hejsan,

  Vi gifte oss 2 juli 2016 och valde att ha festen på Aquaria. Vilken fullträff! Jag är så otroligt glad över vårt beslut då vi tittat på en annan lokal också.

  Vi bokade lokalen i Oktober 2015 och hade efter det kontakt med Patric från festbolaget. Patric var mycket professionell och hjälpsam under alla månader som det tog att planera festen. Allt med bröllopet blev oerhört lyckad. Vi valde anka till förrätt, kalv med ugnsbakad potatis och Chevré kräm till varmrätt och såklart bröllops tårta från Solsidan till efterrätt.


  Det jag gillade med Aquaria var att det fanns möjlighet att ha fördrinken inomhus eller utomhus på laxtrappan, tyvärr så regnade det så vi fick vara inne bland hajarna. Vilket var otroligt häftigt!


  Personalen var super trevliga, vi hade några gravida som inte kunde äta kött vilket inte var något problem alls. De dukade upp och höll koll på oss under hela kvällen. Vi hade också med oss all alkohol själva och vinet hade vi importerat from Frankrike. Detta var inte heller något problem. Blommorna på bordet var super söta och att sitta i lokalen och titta ut över Stockholm var ju oslagbart.


  Dj:n va super bra och alla dansade i flera timmar. Vi valde vilka cocktails som kunde serveras och detta var inget problem alls för personalen att blanda till.


  Ett stort tack till festbolaget som verkligen levererade!

 • Mån 2 jan 2017 21:33 #1

  Hej! Hur mycket fick ni betala för mat, lokalen, etc? Tack på förhand!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll