• Anonym (blueb­alloon­)
    Äldre 30 Jun 20:48
    129900 visningar
    113 svar
    113
    129900

    Brudar 2018 - här följs vi åt

    Med 23 månader kvar till dagen D (2 juni 2018) tycker jag att det är dags att dra igång en tråd. Jag gillar att vara ute i god tid, är lite av ett kontrollfreak och älskar planering :D

    Vi har bestämt borgerlig vigselplats och plats för middagen, dock väntar vi med att boka tills efter årsskiftet när det är lite närmare i tiden (vill inte framstå som jätttekonstig). Någon annan som börjat planera sitt bröllop 2018? :)

  • Svar på tråden Brudar 2018 - här följs vi åt
  • Äldre 7 May 08:22
    #41

    Vi har pratat med två olika fotografer, ingen av dom var bokade än på vårt datum i juni -18, men jag vet inte om det säger någonting. Vi har kunnat prel.boka båda. Nu siktar vi in oss på att boka catering. Känns skönt att bocka av de stora sakerna så snart som möjligt. Sen kommer jag nog älta musik och teman för kort och dekoration länge.

    Någon som har en tanke på hur långt i förväg toastmasters bör tillfrågas? Vi har inte börjat tänka på det än..

  • Äldre 15 May 10:27
    #42

    Vi bokade fotograf förra veckan, känns skönt att ha den biten klar. Hon skulle ha 21000 för 8 timmar. Vi har pratat med tre fotografer och alla säger att de börjar få in ganska många förfrågningar för 2018. Så det är nog bra att börja leta lite om man vill hitta något utefter sin smak och pris.

  • Okänd
    Äldre 15 May 12:10
    #43
    Meddelande borttaget
  • Okänd
    Äldre 15 May 13:42
    #44
    Meddelande borttaget
  • Okänd
    Äldre 15 May 13:43
    #45
    Meddelande borttaget
  • Äldre 30 May 23:17
    #46

    Halloj
    Lade hela planering på is. Vi ville vänta tills åtminstone förlovnings ringen blev klar.
    Nu har jag väntat ultra länge på den. Den var för liten och sen var den för stor och nu sist passade den men då var det fel model!?!?!?!
    Helt sjukt!
    Men Vi har planerat lite gäster.
    Vill bara bjuda vänner och närmsta familjen.. men det visade sig att sambon ville bjuda sin bästa vän Kusinen och nära vännen morbror...
    Då kan man ju gärna inte utesluta andra kusinen och så vidare.. och då måste min släkt komma oxå :S
    Nu blev det större än planerat.
    Vi tänkte vigsel i Haga och sen nån sorts mingel.
    Nu är vi vid kruxet, Hur blir vi av med dom vi inte ville ha med på festen?
    Kan man bjuda in folk till bara vigsel och litet cocktail party efter och sen blir ena halvan av folket bjudna på en heldag och de andra får åka hem??


    Näää! Men hjälp!!!
    Nån som har något fiffigt svar på hur man lägger up det?
    Ska klämma in en fotografering efter mingel, tänkte det kunde bli ett naturligt avbrott. 

    Har för övrigt ingen fotograf, lokal, mat eller nått..
    Skaplig panik då jag läser hur ni andra bokat ALLT redan!


    Kollade med en fotograf som jag så gärna ville ha, men det datumet vi tänkt oss fanns inte ledigt. Lämna gärna tips!!

    Min sambo hajar inte riktigt att man måste vara ute i god tid och han förstår heller inte att saker kostar och att lokaler blir bokade flera år innan.
    Jag kollar upp saker och han säger Oj jädrar vad dyrt.. 
    Och så drömmer han om en terass med sol, vatten, centrala Sthlm och man får ta med egen mat och dryck... HAHAHA finns sääääkert ledigt en helg under sommaren 2018.

    Egentligen ville jag gifta mig på våren eller hösten. Eller på vintern.. då slipper man vädret som bekymmer. Det är kallt och vi kan inte vara ute. Punkt slut! :)

    Det var min uppdatering.

     


     

  • Anonym (2018)
    Äldre 31 May 08:44
    #47

    Kan tipsa er som letar foto att kika på https:// fotografmalinnorlen.viewbook .com

  • Äldre 14 Jun 10:37
    #48

    Hej!

    Vi ska gifta oss 14/7 2018. Blev friad till i Januari i år och vi bokade lokal nästan direkt efter detta. Tanken är borgerlig vigsel och helst vid havet. Kommer bli cirka 100 gäster. Längtar sååå till nästa sommar!

  • Äldre 14 Jun 20:50
    #49

    Hej!

    Så kul med så många laddade brudar inför nästa år! 

    Gifte mig själv 2015 och kände liksom många andra "Hjälp, var börjar man och vad får vi INTE glömma?" men hittade inga bra planeringsverktyg. Men eftersom jag är planeringsnörd och älskar checklistor så tog jag fram min egen. Ni hittar den här: bytornstrom.se/brollopsguiden_brollopschecklista/. Hoppas det kan vara till hjälp!

    Lycka till!

  • Äldre 17 Jun 19:50
    #50

    Jag hakar gärna på här :) Jag friade till min sambo för några veckor sedan, har varit förlovade sedan 2011. Det kommer bli borglig vigsel utomhus vid en bygdegård där festen kommer hållas. Vi (läs: jag) har en liten fantasi om att vi "gör entré" på varsin häst eller med häst och vagn. Ett stenkast ifrån bygdegården ligger nämligen en ridskola :)

    Inget är än så länge bokat (men vi har troligen bestämt datum; 2/6), hoppas på att bygdegården ser fin ut inuti också, ska förhoppningsvis få till en visning snart.

    Har ni kunnat avstå från att berätta den stora nyheten för nån? Min bästa vän vet nu om det, mina föräldrar vet om att jag tänkt fria, men inte att jag gjort det än. Har ni berättat för föräldrar? Det är ju svårt att hålla sig känner jag, men samtidigt vill jag att även närmsta familjen ska få hem en fin inbjudan i brevlådan. Och lite väl tidigt att skicka redan...

Svar på tråden Brudar 2018 - här följs vi åt