• Äldre 25 Apr 19:13
    3716 visningar
    3 svar
    3
    3716

    Ni som har titanring

    Hej! :)
    Ni som har titanring, hur tycker ni att kvaliteten är?
    Våra är alldeles repiga och fula nu och är bra 1,5 år sedan vi köpte dom nya såklart. Sitter förfulat och putsar dem nu men så tråkigt för får göra det ofta :(

  • Svar på tråden Ni som har titanring
  • Äldre 28 Apr 16:55
    #1

    Hej!
    Skulle gissa att det beror på den yta du valt.
    Den vanligaste ytan på titanringar hos alla tillverkare är den som vi kallar silkesmatt och den är den mest repkänsliga. Faktiskt helt oberoende på vilket material det är , guld, silver eller titan. 
    Skulle gissa att det är den ytan du har.
    Om du vill och har köpt ringen av oss gör vi om ytan utan kostnad till en mer okänslig yta (sidenmatt, matt eller grovt slipad). Om den inte är från oss kostar det 90:-


    Titansmycken från titanringar.se i Härnösand
  • Äldre 2 May 21:58
    #2

    Vi har titanringar och guldsmeden sa att de i princip inte skulle gå att repa. Två veckor senare hade både jag och min blivande flera repor på ringarna. Vi är lärare, vi arbetar inte så mycket med händerna (förutom för att skriva). :P dock tycker jag inte att det gör något. Nu över ett år senare har reporna jämnat ut sig och ringarna är något mattare än förut. Jag gillar det faktiskt. :) men vill man ha en blank ring kan jag tänka mig att det blir jobbigt.

  • Äldre 3 May 22:28
    #3

    Har väl en del repor på min, men tycker inte det syns så mycket, och om jag putsar den lite med tröjan så blänker den fint trots reporna. Och jag jobbar med orderplock på lager, så jag använder händerna mycket i jobbet. Ringen är 5 år gammal och jag har haft den varje dag sedan den kom till mig. (Är dock ingen förlovningsring längre utan bara en snygg ring på högerhanden. ;))

Svar på tråden Ni som har titanring