• Äldre 17 Nov 15:23
    4704 visningar
    6 svar
    6
    4704

    Kan man få pengarna tillbaka efter en missnöjd smink-konsultation?

    Hej, 

    Jag ska gifta mig och gick på en konsultation på Puder Stockholm. Jag blev mycket otrevligt bemött och sa flera gånger att jag inte kände mig nöjd men hon som fixade mig då lyssnade inte och jag kände att hon helst ville att jag skulle gå. Det kändes väldigt jobbigt och stressigt och jag upplevde att hon inte alls lyssnade på mig. 

    När jag ringde för att diskutera detta blev jag återigen väldigt otrevligt bemött. Det kändes väldigt jobbigt och tråkigt. Jag frågade om det fanns en möjlighet att få tillbaka en symbolisk summa eftersom jag blev missnöjd (och eftersom konsultationen var svindyr!). Men hon sa bara att hon inte förstod vad jag sa.... Det känns väldigt tråkigt och onödigt. Liksom taggarna utåt direkt. Trist...  

    Min fråga är nu: Har någon erfarenhet av något liknande som jag varit med om? Får man pengarna tillbaka efter konsultation eller är det helt kört? 


    Istället kommer jag nu få hjälp av Bella på Face Stockholm på Drottninggatan, hon var så himla trevlig, lyssnade på mina önskemål och testade sig fram så att det skulle kännas bra och tryggt för mig. Väldig god och proffsig service! =) 

  • Svar på tråden Kan man få pengarna tillbaka efter en missnöjd smink-konsultation?
  • Äldre 18 Nov 12:30
    #2

    Tack för ditt svar! Glad

    Jooo, du har nog rätt. Man får bara släppa det och gå vidare liksom.... Och sedan är väl nerverna utanpå innan man ska gifta sig. Skrattande 

Svar på tråden Kan man få pengarna tillbaka efter en missnöjd smink-konsultation?