• Äldre 2 Sep 18:11
    6503 visningar
    2 svar
    2
    6503

    Tips på herrgård där egen dryck/mat tillåts

    Hej!

    Planerar ett mindre bröllop och söker nu festlokal. Har sökt runt mycket på nätet och hittat en del alternativ men tänkte ändå kolla vad ni har att rekommendera. 

    Söker en herrgård att hålla festen på där övernattning finns tillgängligt. Behöver inte vara övernattning för samtliga gäster, ca 50 st, om närhet till Stockholm finns. I övrigt så måste det tillåtas egen dryck (svårt att hitta!) och att man själv kan ta med mat eller egen catering. Fin omgivning är självklart ett stort plus :)
    Tips och erfarenheter?

    Har ex. hittat Ekhamn (ekhamn.se) men de verkar relativt nya med uthyrning. Någon som har erfarenhet av dem?

    Rockelstad (rockelstad.se) verkar ju annars fantastiskt men lite väl dyrt för oss och det verkar som att man måste vara ute i extreeemt god tid för att få en helg under sommaren. 

    Stort tack

  • Svar på tråden Tips på herrgård där egen dryck/mat tillåts
  • Äldre 4 Oct 10:59
    #1

    Hej! Ska festen vara i Stockholm eller du kan tänka dig övriga Sverige om det finns bra kommunikationer? Mvh Maria

  • Äldre 4 Oct 19:41
    #2
    +1
    bränneriet skrev 2015-10-04 10:59:04 följande:

    Passar på (i en tråd där ditt inlägg inte ÄN är reklam och alltså inte tas bort) att påminna dig om reglerna du godkände när du skapade ditt konto. 
    Man får inte använda forumet för att göra reklam.


    Vill du tipsa om ditt företag så får du skaffa ett PLUS-konto (företagsabbonemang) och då kan du svara på frågor rörande ditt företag och din branch.

    Ett starkt tips är att kolla datumet då trådarna skapades. 
    Den du drog upp och gjorde reklam i var från 2006 - och förhoppningsvis borde lokalfrågan varit löst sen flera år tillbaka där Tungan ute
    (Det ger liksom inte ett så seriöst intryck av företag som inte följer dom regler dom godkänner och sen drar upp många år gamla trådar) 

Svar på tråden Tips på herrgård där egen dryck/mat tillåts