• Äldre 27 Jan 22:00
    3557 visningar
    10 svar
    10
    3557

    Säljes: Massvis med dukning och dekorationer 1

    Vi gifte oss i somras och nu ligger alla sakerna hos min syster i Norrköping och tar upp plats. Nästan allt importerade vi från USA. Vi har massvis av dekorationer och saker till dukning och dekoration av toppkvalitet. Jag kommer att lägga ut flera annonser. Alla sakerna var helt nya (med undantag av de antika blomvaserna) och bara använda en gång på bröllopet. Kostnad för sakerna ligger på ca 45% av inköpningskostnaden. Alla saker finns för avhämtning i Norrköping, eventuellt Gamleby (Småland) eller kan skickas mot kostnad av frakt. Vissa sköra saker rekommenderas inte skickas per post.
    Teamat var british teaparty på seglarklubb Glad 

    Är någon intresserad av alla dekorationer så kan rubb och stubb köpas för 12 800 kr som paketpris och billiagre än att köpa sakerna separat.

    10 st Ljuslyktor (ca 25 cm höga om jag minns rätt) med inkluderat pelarljus, sidenband, importerade snäckor, små söta fågelägg och 2 (riktiga) vita och blå sjöstjärnor (5-8 cm stora) i varje lykta. Vi använde dem som våra center pieces. Sidenbanden can lätt bytas ut mot din färg om antikvit och blått inte passar. 85 kr styck eller 650 kr för alla.

    Ca ett kilo med vita snäckor. Oanvända dekorationer efter bröllop. Vi använde dem i stormlykor men sand och ljus på borden som "center pieces". 100 kr för påsen.

    4 blå 8 cm stora och 2 vita 6 cm stora sjöstjärnor. 12 kr st eller 60 kr for alla. Går lätt sönder i transport så dessa bör hälst hämtas upp.

    7 antikvita pelarljus med vita stenar till ljuslyktor och 3 vita ljus med vita stenar. Ljusen är 7 cm höga. Helt nya och oanvända. 20 kr styck. 

    LED ljusvägg - 10 meter bred med 3 meter långa ljusslingor med totalt 1000 ljus i vit färg. Importerad från USA och det krävs adapter till uttaget. [Kan inhandlas på Claes Olsson eller liknande för ca 50 kr.] Har 8 olika inställningar om man vill att de ska blinka eller inte. Själva slingorna är genomskinliga så det inte syns. Gjorda för att kunna användas utomhus. Pris: 750 kr.

    Skirt tyg i Ivory/antikvit färg som kan hängas framför ljusslingorna 40 fot (12.1 m) bred och 10 fot (3 m) högt. Har fåll och kan hängas som gardin. 520 kr

    Skirt tyg i Ivory/antikvit färg som hängs framför ljusslingor eller kan draperas som gardiner 40 fot (12.1 m) bred och 10 fot (3 m) hög delat i sektioner av 2.8 m och 6.4 meter breda vardera. Har fåll och kan hängas som gardin. 420 kr.

    Draperat tyg kan ses på bilderna. Fler bilder finns vid intresse. 

  • Svar på tråden Massvis med dukning och dekorationer 1
  • Äldre 21 Feb 08:24
    #1

    God morgon !

    Har ni kvar den långa ljussslingan till försäljning?

    Med vänlig hälsning, Noumi

  • Äldre 23 Feb 05:51
    #2

    Hej Noumi!

    Ljusslingan och det skira tyget vi hade framför finns kvar.

    Karolina

  • Äldre 18 Mar 15:23
    #3

    Säljer ni rislamporna som är på bilden? 

  • Äldre 18 Mar 15:36
    #4

    Jag undrar det skira tyget framför slingorna, är det typ tunt blankare organzatyg eller mer bomull eller annat?

  • Äldre 18 Mar 16:08
    #5

    Hej jegen,

    Ja, det är de rislamporna. De är kollapsade och ligger platt så det är lätt att skicka. Det finns led ljus att köpa till den. Ett antal vita har sålt (det finns oanvända kvar), men det finns en del vita, off-white/elfenbensfärgade och ljusblå kvar.

    Karolina

  • Äldre 18 Mar 16:16
    #6

    Hej sofisofi,

    Det skira tyget är ett mellanting av organza och mycket tunt bomullstyg. Det är brandsäkert så det är mer som ett matt  lite tjockare organza  tyg än bomull/polyester. Det är mycket starkt, utan stretch och kan lätt draperas som vi gjorde vid dörrarna som syns i första fotot och över led ljusen vilket gav en underbar effekt på kvällen.

    Karolina

  • Äldre 19 Mar 08:07
    #7

    Hur många vita & off-white har ni kvar? 
    Storlek? 
    Pris? 

    Du får gärna maila om du vill: jennie.grekula@gmail.com

    Mvh Jennie

  • Äldre 19 Mar 17:53
    #8
    +1

    Hej Jennie,

    Kolla den här tråden om rislamporna för pris osv. Om jag minns rätt så har jag sålt 8 använda vita lyktor. Ska kolla upp stoleken på de som såldes.

    www.brollopstorget.se/forum/thread/4406296-diverse-dekorationer-vitt-blatt-silver

  • Äldre 19 Mar 18:59
    #9

    hej
    finns stolsrosetterna var?

  • Äldre 19 Mar 20:46
    #10

    Stolsrosetterna är redan sålda.

Svar på tråden Massvis med dukning och dekorationer 1