• Aniara4

    Spam-vandalism

    Och HÄR ser vi effekten av den otroligt irriterande funktionen (eller brist på) som gör att trådar som lyfts upp av spammare ligger kvar på förstasidan även om spam-inläggen anmäls och tas bort. Hela förstasidan är nu helt täckt av stenålderstrådar om festlokalen i Skåne. Är det konstigt att BT håller på att dö ut? Vem blir sugen på att skriva om man går in och det ser ut så här? (Utom jag då, uppenbarligen.)

    Men vi har ju inte tjatat om det här i SÅ många år, vilket år som helst nu kanske någon på BT förstår vad vi menar och fixar det.

  • Svar på tråden Spam-vandalism
  • PiaB igen

    Jag kan bara hålla med. Jag är så trött på det här så jag går nästan aldrig in här. Idag var det väl extremt, men nästan alltid är det gamla trådar uppe.

  • woho

    Nu är jag ganska så ny här, men jag har redan hunnit störa mig på detta.
    Kan tycka ett en idé kan vara att spärra trådar som är äldre än x antal månader/år sedan sista inlägget. De finns ju kvar om någon vill läsa, men känns väldigt inaktuella att svara i. 
    Men vad jag har förstått av er så lär inte det heller hända någon gång inom närmsta framtiden.

  • Nyfiken gul , nu fru

    spärrfunktion har ju en gång i tiden funnits. Då trådarna varade i max 3 månader sen blev dom spärrade och man fick skapa en ny. 

    men efter mycket protester togs spärrfunktionen bort 

  • Aniara4

    3 månader kanske var kort för vissa diskussioner, men efter några år borde det väl inte vara omöjligt...? Oskyldig

  • Chicita

    Alltså 6 månader efter sista aktivitet i tråden borde väl inte vara helt omöjligt krav.


    Trådar som är relativt aktiva dras ju upp oftare än så även om det kanske inte är varje dag eller ens varje månad.


    Men X månader från startdatum är ju kasst eftersom att tråden kan vara hur aktiv som helst just då och man missar massa info om man måste starta en ny

  • Chicita

    BT verkar dock lämnat åt sitt öde.


    Jag har blivit lovad några saker som inte hänt (saker som ska rättas till och fixas) och jag börjar tröttna på detta...

  • Alyllyra

    Holy smokes!

    Det var värre än jag trodde, jag såg nog bara en liten bråkdel när jag var inne igår.

    Jag förstår inte varför de ens bemödade sig med att uppdatera designen på BT, fixa guider etc. för att sen låta det dö ut. Om de ville att det skulle dö hade de ju bara kunnat strunta i flytta med det vid uppdateringen.

    Spärrfunktion på gamla trådar vore fantastiskt, och gärna då att det utgår från sista aktivitet och inte trådens startdatum. Men även anmälningsfunktioner på användare istället för användare och mer konsekvent följning av reglerna även från BTs sida vore bra.

  • Alyllyra

    Förresten, jag har flera gånger fått svaret "Vi har granskat ditt inlägg och finner att det inte är hets mot folkgrupp" när jag har fått anmälningar avslagna.
    Är det nått slags standardsvar? Jag har aldrig någonsin anmält ett inlägg för hets mot folkgrupp men jag får ändå alltid det svaret när anmälan blir avslagen.

    Det som anmälningarna har rört sig om har varit när någon har missbrukat anonymitetsfunktionen för att skriva elaka saker om andra användare. "Anonyma rummet" ska ju enligt BT präglas av "respekt för individen bla bla bla, silkesvantar bla bla" men det verkar BT inte ens följa själva och numera kan man tydligen vara anonym när man ska berätta vilken frisyr man hade på bröllopsdagen...

Svar på tråden Spam-vandalism