• Äldre 28 Jul 14:56
    902 visningar
    0 svar
    0
    902

    Säljes: Fantastiskt brudåk med chaufför!

    Hyr denna underbara buss för att förgylla er bröllopsdag och göra den lite extra personlig.
    Den passar helt perfekt för bröllop då man kan stå genom soltaket och vinka till samtliga nära och kära, samtidigt som bussen erbjuder gott om utrymme för stora klänningar och kärlek.
    Bussen är i absolut toppskick både interiört och exteriört. Färgerna på bussen är Musgrå och pärlvit vilket är en lysande färgkombination för att passa de flesta färgteman. Bussen kan därefter dekoreras till precis ert tema.
    Slå mig en signal så kan vi diskutera ett passande upplägg för just Er dag. 
    Bussen ger uppmärksamhet som inget anat fordon gör och orsakar mångas träningsverk i smilbanden.
    I priset ingår självklart chaufför (uppklädd i förslagsvis Smoking) som kör bussen i området i och kring Örebro, men kan även köras till andra städer efter överenskommelse. Ingår gör även dekoration av bussen med sidenband fram och en "Mr & Mrs"-vimpel i bakrutan. Önskas ytterligare dekoration ordnas självklart även det. Priset är tänk för hyra av allt detta under 3 timmar. Bussen är självklart nytvättad och upputsad för er stora dag.
    Tjänsten är för fotografering med bussen och önskas transport av brudparet mellan t.ex kyrka och festplats så är det gratis under timmarna som bussen hyrs.
    Hör av er för att se om denna kan passa just er dag!
    Pris: 2500 :-
Svar på tråden Fantastiskt brudåk med chaufför!