• Malin91

    Tärnklänningar

    Skulle behöva massa massa tips på vart jag kan hitta fina tärnklänningar! Letar runt som en galning på internet, men tycker det är svårt att hitta... Vet inte riktigt vad jag söker heller så det försvårar saken lite ;) Lägg gärna upp bilder på klänningar ni tycker är fina och tipsa om sidor/affärer!! :)

  • Svar på tråden Tärnklänningar
  • Ekorren

    Vi köpte tärnklänningar från asos.com, de har många snygga klänningar. Annars kan du kolla vanliga sidor som ellos.se, laredoute.se, bonprix.se eller diverse kinasidor. Lite svårt att tipsa när du inte vet vad du leta efter :) Någon speciell färg ni tänkt på bröllopet som klänningarna ska matcha? Hellång, vadlång, knälång, kortkort? Själv gillar jag vadlånga klänningar, tycker det är mest klassiskt, det här är lite min stil på klänning men smaken är som baken :) www.asos.com/ASOS/ASOS-Midi-Lace-Dress-With-Wrap-Back/Prod/pgeproduct.aspx&cid=8799&Rf981=3679&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Teal

  • Malin91

    Ja, jag har himla svårt att bestämma mig vilket "stuk" jag vill att tärnklänningarna ska ha... Just nu är jag inne på beige / campagnefärgat.. Men kan även tänka mig någon ljusare pastell färg. Vill inte ha för starka färger, eller vad man ska säga. Var först helt inne på att de skulle vara långklänningar, men nu har jag hittat en hel del fina som är knälånga.. 
    Har kollat på t.ex. dessa:
    http://www.jenjenhouse.com/A-Line-Princess-Scoop-Neck-Knee-Length-Charmeuse-Lace-Bridesmaid-Dress-007019660-g19660
    och
    http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/nly-trend-917/dreamy-dress-917173-56/ 

  • marolo

    skulle verkligen rekomender nelly som har "aftonklänningsliknande" klänningar från 299 .- och uppåt :)

  • höstbrud13

    Har beställt från bubbleroom. En modell som passar alla mina tärnor. En av dom är dessutom höggravid. :)

Svar på tråden Tärnklänningar