• Akzelia

    Får man gifta sig i converse?

    Det är min stora fråga just nu.. Får man gifta sig i converse Flört ??

  • Svar på tråden Får man gifta sig i converse?
  • ThereseV

    Klart man får. 
    Jag tycker väl att huvudsaken är att det passar in i själva bröllopet och sin egna stil.  

  • daniiel

    Givetvis! Man får gifta sig barfota, i sandaler, i stövlar osv. Det är helt och hållet upp till personen i fråga vad den vill bära och känner sig bekväm i. Precis som med kläderna. Man får gifta sig i baddräkt, i jeans osv.


  • Akzelia

    Härligt att få era inputs! Jag är tjejen som oftast inte bär något annat, sover näsan med conversen! Däremot så skulle dom vara hela och rena :) 

  • stormhelen

    Varför skulle man inte få göra det?


    Det går väll bra att gifta sig i vad man vill. =)

  • MerlonaZ

    Kör hårt! På sitt bröllop ska man väl ändå framhäva och bejaka sin personlighet - inte köpa något färdigt kit i en bröllopsbutik? :p

  • ThereseV

    Sen kan jag kanste tillägga att gästerna faktiskt inte har så bra koll på detaljerna. Det känns kanske lite märkligt att planera allt in i minsta detalj under så lång tid och sedan har folk ändå ingen aning (när det gäller skorna så går det väl lite skillnad om man har långt eller kort klänning dock)..

    Dom här skorna planerade jag att ha (förlåt för dålig bild.. det var inte många foton som fångade skorna hehe). Jag tog på dom precis innan vigseln.



     Direkt efter vigseln skulle vi iväg och fota stunt-bild, så då var jag tvungen att byta skor. Det blev lite stressigt och jag glömde byta tillbaka. Såhär såg det ut när vi kom till festokalen:


    Dom fick sitta kvar resten av dagen/kvällen. När jag har pratat med folk i efterhand så är det faktiskt inte en enda som hade någon aning om vad jag hade för skor över huvud taget:) 

    Så jag tycker absolut man ska välja utefter vad man själv vill ha och strunta i vad folk eventuellt ska tycka:) 
Svar på tråden Får man gifta sig i converse?