• Emma94
    Äldre 10 Sep 18:18
    134344 visningar
    420 svar
    420
    134344

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    jag o min man e födda 94 o gifter oss på midsommar nästa år i skåne


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-12 20:00
    o vad många som skriver i min tråd.va kul
  • Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig
  • Äldre 19 Sep 12:49
    nouvou skrev 2013-09-19 11:36:21 följande:
    Intressen:
    Baka! Att starta ett eget cafe vore en dröm.
    Sy, har precis börjat och tycker det är fantastiskt roligt.
    Träna, mest styrketräning och yoga nu, men annars springa. Har tidigare tränat karate i många år, och blev så sugen på att börja igen nu när filibustern nämde det.
    Älskar att läsa men har sällan ro till det.
    ok! vad för sorts karate? tränade själv shotokan. hur många år höll du på? skulle gärna ha fortsatt.. både jag och göbben.. men i lilla samhället jag bor i finns inga möjligheter sen våra tränare lade av.. och närmsta tro jag är i åsele.. eller nåt.. och det är alldeles för långt! . 
  • Äldre 19 Sep 18:45

    Jag hänger väl på då - vi är 22 år båda två och gifter oss alltså den 21/12 nu i år.

    Vi läste samma inriktning i gymnasiet i gymnasiet och läste massor av i-val tillsammans då vi båda ville bli ingenjörer och eftersom vi läste IT så behövde vi göra rätt mycket val. I alla fall var vi bara 5 som läste fysik B så vi började umgås mer och mer, men jag hade pojkvän så vi var bara vänner. När jag och mitt ex sen gjorde slut så började vi umgås mer och mer och rätt var det var så stod vi och hånglade bakom skolan. Hur det gick till är vi fortarande osäkra på, men en vecka senare kom vi överrens om att vi var ett par. Han anpassade sitt högskoleval efter vart min utbildning fanns och 4 månader senare flyttade vi till vår lägenhet i Västerås.

    Nu, tre år senare så har vi en sibirisk katt tillsammans (hon är tre år gammal men vi har haft henne i två), han tränar ett F97-lag i fotboll och jag jobbar extra på KomTek i Västerås med fritidskurser i teknik för grundskoleelever.

    Intressen är väl alla nördiga teknik/fysik/matte-grejer du kan tänka dig, Formel 1 (det tror jag att vi har pratat om tidigare i tråden?), matlagning och film (vi ser alldeles för mycket bio för att vara studenter. 16 filmer so far i år).

  • Äldre 19 Sep 19:00
    Hanni skrev 2013-09-19 01:04:29 följande:
    Är det bara jag som är så nyfiken på vilka alla här är? Vart man bor, vad man jobbar med.
    Hur ni träffade era blivande? Vore kul att höra, och kanske få en härlig gemenskap här inne!
    Fortsätter jag då, som är relativt ny på tråden. 
    Jag är 23 år gammal, bor i Kungsbacka som ligger 1,5mil söder om Göteborg. Både jag och min blivande är sjukgymnaster, blev färdiga i januari iår. Träffades genom utbildningen då vi båda hade förhållande, fick upp ögonen för varandra. Tror det var ganska tidigt men vi ville nog inte erkänna det innan vi båda brutit upp. Bodde då i Luleå där utbildningen var. Efter ett halvår blev vi ett par ungefär och där börja våran resa.. Flyttade ihop för 2 år sedan och förlovade oss för snart exakt ett år sedan (4 okt), det var ett gemensamt beslut och jag satte som krav att jag vill då inte gifta mig förrän han gått ner på knä...
    Trodde det skulle ta flera år, men på julafton iår gick han ner: min reaktion blev att du skojar, och tror fortfarande inte att jag har svarat ja, men nu planerar vi bröllop som går av stapeln till sommaren, 4 juli, så vi gifter oss en fredag..

    Är det någon mer som gör det??

    Sen var det ju det där med intressen; då vi har hund så läggs mycket av tiden på det. Annars är det för mig:
    - Träning mest på gym
    - Böcker
    - Foto 
  • Äldre 19 Sep 20:23
    filibustern skrev 2013-09-19 12:23:41 följande:
    ha ÄR ju det! samlar på hans böcker. har väl en 20-15 st nu.. läster just nu Desperation.. sjuk bok! 

    oj! 32cm? är det för att du är kort eller för att han är lång? :P min karl kan lägga sin haka på mitt huvud :P 
    Haha det är jag som är kort! 1,56 är jag och Min sambo är 1,87 :)
  • Äldre 19 Sep 20:52
    marolo skrev 2013-09-19 20:23:29 följande:
    Haha det är jag som är kort! 1,56 är jag och Min sambo är 1,87 :)
    nja.. skulle väl tolka som att du är kort OCH han är lång. jag är 158.5 (halvan är viktig!) och göbben är 1.82. 
  • hansso­namand­a
    Äldre 19 Sep 21:03

    Vi har spikat datum nu till 25/7-15 :)

  • Äldre 19 Sep 21:09
    hanssonamanda skrev 2013-09-19 21:03:15 följande:
    Vi har spikat datum nu till 25/7-15 :)
    grattis :D
  • Hanni
    Äldre 20 Sep 02:40

    Afturelding- Vart i Gävleborg bor ni? Jag jobbar i Gävle..

  • Hanni
    Äldre 20 Sep 03:03

    Jag som drog igång presentationsgrejen ska väl kanske också berätta lite.. ;)

    Vi bor i ett litet samhälle i Uppland. Skärplinge, ligger mellan Gävle och Uppsala ut mot kusten. Vi bor i en tvåa nu men letar hus, vilket 1,5 år senare har visat sig vara lättare sagt än gjort..
    Jag jobbar som maskinoperatör på ett mejeri inne i Gävle. Jobbar treskift och just nu alltså natt. Jag är utbildad konditor men insåg att det inte var min grej riktigt, även om jag tycker att det är hemskt roligt att baka hemma. Jag har fyra tatueringar med en femte bokad om ett par veckor.

    Hur jag och sambon träffades.. Tja, den barntillåtna versionen är att vi, 2008, träffades via gemensamma vänner (hans bästa kompis var ihop med min bästa kompis, som jag dessutom bodde ihop med). Den inte fullt så barnvänliga versionen är att vi träffades på en fest och jag helt enkelt slog vad med dom två vännerna att jag skulle få med honom hem. Sagt och gjort, han följde med oss hem och dagen efter hängde han tillochmed med oss ut och stängsla ny hage till hästarna. Och på den vägen är det. Den där tjugan jag slog vad om har jag nog inte fått än.. Men vad gör det när jag fick min sambo? ;) 5 maj 2012 förlovade vi oss på Aruba och nu planerar vi bröllop till 2015.

    Intressen då, förutom det vanliga med vänner osv..
    Hästar och ridning
    Bakning
    Läsa. Jag älskar verkligen det! Min absoluta favoritserie är skriven av en kvinna vid namn Janet Evanovich och är en bokserie om en "bountyhunter" vid namn Stephanie Plum. Sitter och skrattar och skrattar så folk tror att man är galen.
    Shoppa. Usch. Alldeles för mycket.
    Resa.

    Blev väl lite långt det här med.

  • Hanni
    Äldre 20 Sep 03:05

    Ren allmän reflektion- Jag blir så avundsjuk på alla er som pluggar och känner att ni har hittat något ni vill göra. Önskar att jag kunde komma på det!

Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig