• kärleken

    Festlokal med möjlighet till boende för ca 50 pers i Småland eller Värmland?

    Hej!


    Söker herrgård, bygdegård, festlokal eller vad som att ha fest i där det även finns möjlighet för boende till våra gäster. Vi vill gärna ha bröllopet i Småland, gärna runt Vetlanda eller Kalmar, alternativt i Värmland.


    Vi ska vara ca 50 personer på bröllopet och festen/middagen och vill gärna ha boende för alla. det går bra med vandrarhem, hotell, stugor, även camping.


    Någon som har något förslag?


     

  • Svar på tråden Festlokal med möjlighet till boende för ca 50 pers i Småland eller Värmland?
  • Mio

    Vi gifte oss i Svanskog och hade fest med övernattning på Svaneholms Herrgård som ligger bredvid. Fantastisk miljö vid sjön, fantastiska lokaler och underbara ägare av herrgården. Kan rekommenderas varmt!!!

  • kärleken

    Ser väldigt fint ut på deras hemsida! står inget om bröllop... Hur fixade ni maten/dricka? Vad kostade det för er och hur många var ni?

  • Mio

    Nej, de marknadsför sig inte aktivt. Vi tog kontakt med dem eftersom vi har sommarstuga i närheten. De vill inte ha "för många" bröllop utan 1-2 per år som jag har förstått det. De gjorde maten och vin/dricka vilket de gjorde superbra! Vi var 58st. Be dem om en offert så får du ett rättvist pris... jag tror att priset för 3-rätters ligger på ca 650kr exkl. dryck. De har otroligt fina rum till gästerna och en jättebra lokal för ev. efterfest... ligger vid sjön så nattabad kan ju också ingå om ni ska gifta er på sommaren... det går en allé mellan kyrka och herrgård som vi gick med våra gäster, väldigt mysigt!

  • stealmystyle

    Vi har hyrt Sörgården i Mullsjö. Ca 700 kvm varav hela överevåningen är sovrum där ca 50 gäster får plats. Kyrkekvarn.com

Svar på tråden Festlokal med möjlighet till boende för ca 50 pers i Småland eller Värmland?