• Äldre 26 Jun 12:34
    51917 visningar
    32 svar
    32
    51917

    Tandblekning hemma någon?

    Var på middag för några veckor sen hos en av mina bästa kompisar. Vid bordet satt två tandläkare och en tandhygienist. Självklart dök det här samtalsämnet upp med hemma blekning.
    Skälet till att man inte ska göra hemma blekningar är för att du kan ha "tillstånd" i munnen som du inte vet om som kan vara riktigt skadligt eller rent av farligt att kombinera med blekmedel, fick jag lära mig då.


    Sen om man tänker efter, hur smart är det att hälla blekmedel i munnen på sig själv när man inte riktigt vet vad man pysslar med?


    Man har bara en uppsättning tänder och att komma "billigt undan" genom att bleka hemma och något går helt åt skogen, förstå hur dyrt det blir att gå till tandläkaren och åtgärda det!


    Tänk på att något kan gå fel och blir det fel bara dagarna innan bröllopet kan jag tänka mig att man förbannar sig själv över att tycka att dom där små kaffe/rödvins -missfärgningarna var ivägen.


    Nu målar jag upp värsta senariot, men att bleka tänderna hemma känns enligt mig inte som någon bra idé. Sen eftersom en av mina absolut bästa vänner är tandhygienist och avråder mig starkt från att göra det, så litar jag på att hon har rätt eftersom hon faktiskt har 3½ års utbidning och arbetar med det.


    Framtiden är den du själv skapar
Svar på tråden Tandblekning hemma någon?