• Äldre 26 Jun 09:39
    51825 visningar
    32 svar
    32
    51825

    Tandblekning hemma någon?

    karamell skrev 2013-06-26 08:31:22 följande:
    Jag köpte skenor med gelé från folktandvården.
    Jag märkte skillnad direkt! Gjorde det för 3 år sen och det har hållit ganska bra, har gjort lite till nu inför mitt bröllop för att de ska bli extra vita, men jag får alltid kommentarer på hur vita tänder jag har, kan rekomendera det Det tar väll kanske en vecka innan man märker en stor skillnad, kostade ca.2000
    Har detsamma som Karamell och är supernöjd. Satsa på tandläkarens skena och gele och köp inget skumt på nätet för tänderna blir lite känsliga efter en behandling. Jag hade inte blekt tänderna på ett år innan mitt bröllop och jag sov med skenan två dagar innan och tyckte resultatet blev så bra att jag inte behövde mer :) men som sagt då kände jag till effekten tidigare då jag brukade bleka förr. Så testa ett tag innan bröllopet så du ser vilken effekt en behandling har på just dina tänder om du väljer skena med gele :)
  • Äldre 27 Jun 13:44
    #13
    Knasen skrev 2013-06-26 11:46:59 följande:
    Det du får hos en tandläkare är att betala deras lön för att första gången applicera blekmedelet på dina tänder och gå igenom processen med dig så du kan göra det hemma sen. Tandskenan du får från tandläkaren kostar också mycket mer. Den är i bättre kvalite än de du formar själv efter dina tänder, men den bidrar förmodligen inte till ett bättre resultat.

    Jag tror det är få personer som lägger ner så mycket energi på research som du gör i det här ärendet och där tycker jag det är betydligt säkrare att vända sig till de som faktiskt är utbildade inom området. Jag tror det florerar en massa krämer på nätet som inte är speciellt bra för tänderna, för de företag som säljer dessa är minst lika vinstsugna och mer benägna att tumma på kvaliten än en tandläkare.


     

Svar på tråden Tandblekning hemma någon?