• Äldre 12 May 19:23
    6991 visningar
    49 svar
    49
    6991

    Längtar snart ihjäl mig!

    Någon mer som är frustrerad över att tiden går så sakta? Längtar så himla mycket tills jag är fru och det får ju inte tiden att gå snabbare direkt. Vi väntar på vigseldatum också från personen som skall viga oss och det får vi inte förens efter sommaren så tiden sniglar sig fram... Någon mer som längtar ihjäl sig?!

  • Svar på tråden Längtar snart ihjäl mig!
  • Äldre 12 May 19:38
    #1

    Jag längtar också!! Men det är ett år kvar :(


    Istället så längtar jag till saker som kommer i sommar istället :)


    Hönshuset är färdigt, så jag längtar tills vi skaffat höns!


    Jag längtar efter att få hästarna!! :)

  • Äldre 12 May 19:40
    #2

    Jag har också ett helt år kvar...känns ju som en evighet. :) Ja, här blir det semestern jag ser fram emot och en resa i september så man får väl ta månad för månad. :)

  • Äldre 12 May 19:41
    #3

    Jag längtar såklart också...

    Men just nu längtar jag mest till semestern. Min FÖRSTA SEMESTER EVER! Och då har jag jobbat varje sommar sen jag var 15 år gammal! Alltså över 10 år! (då räknar jag inte med förra sommaren då jag var arbetslös och fattig....)

    Men sen längtar jag till i morgonbitti för då har jag antagligen blivit moster för första gången! Syrran ligger på BB nu och är hög på lustgas.

    Livet är härligt!

  • Äldre 12 May 20:16
    #4

    JA! jag håller på att gå under!! och det j*vligaste är att karln min inte vill gifta sig än! :((( känns som att jag kommer bli en av de många som kommer vara förlovad i halva sitt liv innan det händer nåt. (inte för att de e nå fel i det, men JAG vill inte det...)

  • Äldre 12 May 20:35
    #5

    Jag önskar också tiden gick fortare! Men bara 13 månader kvar nu och när vi började planera var det 16 månader så det närmar sig ;D
    Igår när jag var ute på min powerwalk så fick jag ett sådant lyckorus i hela kroppen av att jag äntligen ska bli en Lindgren (m2bs efternamn) och hur otroligt kul det ska bli med en stor fest med alla våra vänner och släktingar :D

  • afture­lding
    Äldre 12 May 20:41
    #6

    Jag tycker tiden börjar springa iväg istället Flört Vi gifter oss nästa månad och jag ska hinna med att åka till Rom innan. Vi har även fått en del problem i familjen som kommer ta tid att lösa.

    Men jag längtar såklart fortfarande. Tänk, att just JAG ska få gifta mig med den här underbara mannen. Det känns overkligt på något vis.

  • Äldre 12 May 20:56
    #7

    Jag längtar också! 
    Till flera saker:
    Själva bröllopsdagen 
    Att bli fru & man
    att äntligen få bära min underbart snygga vigselring
    slippa planera bröllop (trotts att det är superroligt samtidigt)
    njuta mer av våra pengar på andra sätt och inte spara till bröllop.

    =) =) =)  

  • xMaria­x
    Äldre 12 May 22:16
    #8

    Jag längtar också otroligt mycket!!! Men ''bara'' ett år kvar nu och jag har mycket att se fram emot..

    Juni: Student
    Juli-Bröllopet: Mammaledig
    Augusti: Resa till Gotland/20 års dag
    September: Börja inhandla och pyssla inför bröllopet som äger rum i Maj 2014..
     


  • blivan­debrud
    Äldre 12 May 22:17
    #9

    DU ÄR INTE ENSAM! Jag längtar ihjäl mig så att jag snart är helt SLUT o trött på att längta. Vi gifter oss i juni nästa år. Det känns så overkligt fortfarande, nervositeten har inte kommit än, men känner att den är på väg och beräknas vara i min kropp o hjärna till januari :) Och ja, det känns som hundra år tills dess. MEN, å andra sidan går tiden väldigt fort! Jag har laddat ner en "count-down widget" på min telefon som räknar ner dagarna automatiskt. När jag skaffade den var den på 569 dagar. Nu är den på 397 dagar kvar till 14 juni. Det känns som att det var igår jag laddade ner den så tiden har gått fort. Det bästa sättet att få tiden att gå fort är att göra roliga saker man tycker om. Det har hjälp mig mycket. Snart är det juni och då är det ett år kvar. vi kommer inte hinna blinka förrän jul och nyår är kommen. Så tiden flyger förbi! En annan grej är också att inte låta bröllopstankarna ta över dig och allt du gör. Glöm inte att njuta av den sista tiden som förlovade! :D

  • Äldre 12 May 23:47
    #10

    Längtar också så otroligt mycket.. Fast gifter mig om mindre än EN månad!! ihhhhh Spännande!!
    7 Juni 2013 är vår stora dag, då vi äntligen blir MAN OCH FRU <3

    Sen längtar jag så klart tills vi ska börja försöka få barn och när vi får barn..
    Och till att köpa hus och allt.. Längtar alltså till att få uppfylla våra framtidsplaner :D


Svar på tråden Längtar snart ihjäl mig!