• Äldre 13 Apr 02:04
    7556 visningar
    23 svar
    23
    7556

    Silver ring eller titan ring? Någon med erfarenhet av dessa ringar?


    mina ringar är i silver , den nedersta är förlovningsringen och har haft på mig den varje dag när jag har gjort allt möjligt sen 2010/01/01 och då har jag gått transport och hållt på med en massa tunga grejer.
    M2b jobbar på en bilskrot och han har på sig ringen dagligen utan då när han håller på med batterier och där det finns en klämrisk vilket är självklart oavsätt vilka ringar man nu har.
    Vi har varit inne hos flera guld/silver smeder som har sagt att våra ringar är jätte fina trotts att vi har haft dem så pass länge, och att dem har fått in guld ringar som ser för j*vliga ut efter bara något år.

    Jag är en silver människa och jag älskar mina ringar, fast har inte fått hem min vigselring än för då hade nog den suttit på fingret hela tiden, och måste ju vänta till bröllopet ;)

    Jag är verkligen super nöjd med mina ringar och m2b är super nöjd med sin med.
    Men skulle vi förnya löfterna om några år så skulle vi kanske byta ut ringarna och då hade jag valt mörk titan eller stål med svarta stenar. Just för att jag tycker det är snyggt och sambon säger likadant förutom diamanterna då ;) hehe
Svar på tråden Silver ring eller titan ring? Någon med erfarenhet av dessa ringar?