• confuz­ed86
    Äldre 24 Apr 23:38
    9932 visningar
    31 svar
    31
    9932

    Tårta – kör ni ”svensk” med grädde/marcipan eller ”amerikansk” med sugarpaste/frosting?

    Jag har bokat med mycakes (Carola schill) i Borås. Hon gör jättefina tårtor! Vi ska ha en våningstårta i vintagestil. Funderar på sockerkaksbotten med böåbärsmousse, lime/citron mousse och en bärkompott. Den ska täckas med sugarpaste då jag avskyr marsipan och vi har nötallergiker bland gästerna. Jag vill att tårtan ska vara precis som jag vill ha den! Tårtan behöver inte kosta det dubbla. Denna blir nästan lika "dyr" som att köpa enkla tårtor på bageriet. Gäller bara att hitta dessa människor som gör de underbara tårtorna! Jag lägger hellre någon 100-lapp extra än att behöva nöja mig med något jag inte vill ha. Vi har ett budgetbröllop och kan ändå då denna tårta!

Svar på tråden Tårta – kör ni ”svensk” med grädde/marcipan eller ”amerikansk” med sugarpaste/frosting?