• Annamo­lly
    Äldre 21 Apr 22:04
    9922 visningar
    31 svar
    31
    9922

    Tårta – kör ni ”svensk” med grädde/marcipan eller ”amerikansk” med sugarpaste/frosting?

    Vi har bestallt en brollopstarta pa en liten grekisk ort. Det ar en sadan dar klassiks vit (sugarpaste) i olika etapper. Nar vi hade bestallt sa berattade dom (som om det vore sjalvklart) att allting utom oversta lagret ar "fejk". Man skar oversta lagret till brudparet, och rullar sedan ivag tartan pa en vagn. Sedan rullar man ut fat med fardigskurna tartbitar pa och sa latsas man att det ar samma.

    Helt galet ju. Om det nu ar sa omojligt att gora en vanings-tarta sa kan man ju undra hur den trenden kom till. 


    2013.06.22 Samos, Grekland
  • Annamo­lly
    Äldre 21 Apr 22:19
    #21

    Tank att du kan gora det, Chicita, fast du inte ar proffs. Och sa kan inte bagerierna! Jatteknasigt med fejk-tarta. Men jag tanker inte beratta for nagon att den inte ar riktig, haha!!


    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden Tårta – kör ni ”svensk” med grädde/marcipan eller ”amerikansk” med sugarpaste/frosting?