• Äldre 26 Mar 09:00
    9906 visningar
    31 svar
    31
    9906

    Tårta – kör ni ”svensk” med grädde/marcipan eller ”amerikansk” med sugarpaste/frosting?

    Vi hade en specialbeställd tårta från "Mimmas" i Vellinge (en av 2 i närheten av Malmö som kunde/ville göra denna typ av tårta). Jag tycker inte om grädde, marsipan & tårtbottnar som blir "soggiga" av fyllningen. Så vi hörde oss för om vem som kunde fixa en tårta som föll mig i smaken. Mimma kan göra det mesta man vill ha & äe öppen för alla förslag för att få den precis som kunden vill ha den. 

    Det blev kladdkakebotten, hallonmousse & sockerpasta. Sen dekorerade hon den med riktiga lila rosor Solig Underbart god & alla gästerna älskade den! 
    Vi valde att ha den på en ställning som en trappa i 4 nivåer & det blev jätte fint.



     
  • Äldre 30 Mar 12:29
    #10
    parisinthespring skrev 2013-03-26 12:03:31 följande:
    Jättefin bild Nikkita! Får jag låna den? Glad 
    Klart att du får! Glad att kunna hjälpa till Glad
Svar på tråden Tårta – kör ni ”svensk” med grädde/marcipan eller ”amerikansk” med sugarpaste/frosting?