• Anonym (bevik­en)
    Äldre 6 Mar 19:02
    4807 visningar
    32 svar
    32
    4807

    Mamma kanske inte kommer ned

    Hej pratade just med pappa och sa att han får prata med mamma om att hon får komma ned på bröllopet. Då sa han att hon hade det dåligt ställt med pengar och att hon inte klarade av att resa så långt ensam. Då sa jag att jag skulle bli grymt besviken om inte hon kunde ställa upppå sin dotters vikigaste dag och att jag då inte heller har ngn skyldighet att komma upp och hälsa på henne. Då börjar pappa pladdra om att jag "hotar" jag anser att jag bara gör som hon gör. Hon har inte ens kommit ned och hälsat på här nere.Känner mig grymt besviken att han tar henne i försvar. De är skilda mina föräldrar. Sen blrjar han prata om att hon måste få bo hos oss. I helvete heller (ursäkta svordommen) sa jag att hon ska..

  • Svar på tråden Mamma kanske inte kommer ned
  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 6 Mar 23:21
    #5

    Det jag menar här är att ingen får sova hos oss på vår bröllopsdag. Jag tycker att om man är ett uns intresserad av att komma ned på bröllopet måste man planera. Vi bor i en 2:a och just på bröllopsdagen vill vi inte ha någon här vi vill vakna upp i lugn och ro ! Sen kan jag tycka att ens mor som bara klagat sen man flyttat ned hit hur hemskt det är i Göteborg kan förstå att ens dotter vill vara i fred lite på bröllopsmorgonen . Mm

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 6 Mar 23:36
    #7

    Det handlar nog lite mer om vad man prioriterar tror jag. Aldrig att min mamma skulle betala en biljett till mig om jag skulle komma upp och hälsa på. Jag sa till henne i tid. Det mesta handlar om att hon inte vågar resa själv hit till Oss. Hon kan klanka ned på en massa men aldrig göra ngt åt det själv. Hon prioriterar inte att spara ihop till att åka ned på Vårt bröllop men vi ska komma upp till norr och biljetter får msn vackert betsla sj :/

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 6 Mar 23:58
    #9

    Jag förstår din åsikt C. Jag är väl lite besviken på henne för att hon inte kommit o hälsat på Oss på 2 år utan bara sagt aldrig att jag åker till Göteborg och varför skulle jag då vilja bidra till hennes resa då det bara känns som att hon inte vill. Vi får väl se jag har pratat med pappa lite löst om att han kanske kan hjälpa henne lite. Här kommer alla pengar gå till bröllopet.

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 10 Mar 19:02
    #21

    Jag menar bara att jag gång på gång på gång påpekat för min mamma att hon är varmt välkommen ned och då har jag fått höra " varför skulle jag komma ned o hälsa på dig" däremot har hon påpekat varför inte jag kommit upp. Får ständigt lite panik av att prata med henne då jag känner att hon trycker ned mig. Känner mig lite besviken att hon även inte har ens nämnt bröllopet då man pratat med henne i telefon. Det enda hon sagt är att " varför har ni det borgerligt? Jag svarade då att det är vår ensak och att hon får acceptera det. Min svärmor är super gullig hon har ställt upp med råd och shoppat massa saker till mig inför bröllopet. Ända sen jag flyttat ned hit ha jag fått höra via henne hur söka tycker att jag är den som inte stället upp för släkten med att tinga m.m. Sen i början få jag kom hit så ringde hon och sa att " pappa vill ta livet av sig och det är för att du har flyttat" och vems mamma säger så om sin dotter ? Eller att hon spred skitsnack om att jag såg ut dom en personlig assistent till min blivande man. Ifrågasatte detta inför henne men då svarade Hon att " jag kan inte säga vem det är". Sen ringer hon bara dagtid eftersom hon inte vågar ringa få min man är hemma.

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 11 Mar 20:00
    #25

    Hon har hållit på så ända sen jag flyttat har haft mkt karumhänge sen hon skilde sig från pappa på 90-talet. Ja jag tror att det beror på att hon för över 10 år sen blev sjukpenisionär och nu gnäller hon på alla som är feta eller smala eller har vissa kläder. Jag upplever att hon är väldigt bitter. Hon har inte kommit ned sen jag flyttade ned för över 2 år sen. Sen tycker hon att hon kan bestämma vilken kille jag ska ha eller vilka kompisar jag skall umgås med. Fick veta att hon gått in på min bank via telefon dumt av mig att ha pappren där.jag blev då klart rosenrasande.

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 12 Mar 19:13
    #26

    Hej nu verkar det som att det löst sig ringde upp mamma och sa att att jag gärna ville att hon kommer ned och att jag ville att hon och pappa kommer ned och vi får väl se vad svaret blir. Dock fick fick jag domninar i hela vänster sida och som resulterade i hemsk huvudvärk . Kanske spänner jag mig o

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 12 Mar 22:42
    #27

    Nu verkar det löser sig med att min mamma kommer på bröllopet. Ringde och bjöd in henne i kväll och hon undrade lite över när det var. Pratade med pappa och sa att dem kunde kanske dela på resan o så. Han sa att det skulle lösa sig. Dock kände jag hur först hela vänster hand och sen spred det sig ned i hela vänster sida och avslutades i ansiktet. Försvann sen inom 10 minuter. Efter detta har det kommit en blixtrande huvudvärk som hållit i sig hela kvällen. Kan dessa bero på stress?

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 20 Mar 17:32
    #30

    Hej i går så bestämdes det att mamma och pappa skulle komma ned och det har varit en massa tjaff med mamma som ringer 2-3 gånger dagligen. Jag sa till pappa precis hur jag kände och hur detta inverkade på mig. Jag kan knappt sova och äta får koncentrations svårogheter. Och att när det var bestämt vilka som kommer ville jag inte ha flera samtal från mamma. Senast i förrgår gnällde mammma över att det inte var fisk som huvudrätt och att maten var så dyr. Då sa jag att hon skule va nöjd över det som bjöds. Och sen lade vi på och sen ringer hon IGEN och gnäller hon på mitt nya efternamn. Jag sa att jag valde själv vilket som skulle stå först.. Svarade inte på hennes samtal i dag ..Mamma skulle minsann inte komma om pappas nya kom. (smååbarn kan jag tycka) har kollat upp möjligheter till billigt bonde till dem med..

  • Anonym (bevik­en)
    Äldre 20 Mar 18:10
    #32

    Jo nu sa jag i från till henne direkt i telefon att hon inte behöver ringa mer än en gång sen kan hon skicka sms om det var ngt hon ville . Jag sa även att hennes hysteriska ringande gjorde mig ofokuserad. Hon ringde bara för o fråga om pappa bestämt sig än. För 11 gången. Jag sa att han snart skulle bestämma sig. Tjata tyckte jag hon kan ju prata med pappa själv tycker jag.

Svar på tråden Mamma kanske inte kommer ned