Inlägg från: jeanettejohansson |Visa alla inlägg
  • jeanettejohansson

    Gammalt som borde vara glömt

    Jag förstår dig fullt ut! Innan min nuvarande så levde jag i 3 år med en man som misshandlade mig(mestadels psykiskt,, låste in mig ibland och med olika bestraffningsmetoder. Men även fysiskt ibland)


    I början av den relationen jag har idag så kunde jag bryta ihop om min sambo höjde rösten vid datorn eller annat. Trots att jag vet att min nuvarande aldrig skulle göra mig illa så finns rädslan inbyggt i kroppen. Jag har aldrig gått i terapi men det blir lite bättre hela tiden. Jag klarar fortfarande inte av att gräla med min nuvarande utan att bli rädd. Så det är tur att vi aldrig grälar :) Istället låtsas-skriker vi på varandra ibland för att få ut frustation och träna mig på att det inte är farligt ;) Min nuvarande är en underbar man :)


    När mitt ex äntligen flyttade så berodde det på att polisen kom. Polisen tog in honom för hot, misshandel och grovt kvinnofridsbrott. Men i brist på bevis så släpptes han.. vilket ärväldigt vanligt. Hade han fått ett straff så hade mina känslor nog varit annorlunda.

Svar på tråden Gammalt som borde vara glömt