• Fröken­Mäkelä
    Äldre 5 Mar 22:37
    4044 visningar
    17 svar
    17
    4044

    Jag har ångrat mig

    Jag hade varit ärligt och sagt som du skrivit till oss. Att du och din sambo diskuterat fram och tillbaka gästlistan men att du nu känner i ditt hjärta att du vill ha henne där och om hon väljer att dela denna dag med er så är det trevligt om ni skickar den officiella inbjudan till henne även om osa datumet är passerat.


    Men om där är en säng kvar kan hon väl dela den med sin pojkvän?

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 6 Mar 21:19
    #7
    Anonym (Ångrat) skrev 2013-03-06 20:38:59 följande:
    Jag ringde henne idag! Jag sade som det var och sade att jag gärna ville ha henne där. Sade att det fanns en sovplats för henne, förklarade varför hon inte fått inbjudan innan. Hon lät glad över att jag ringt och skulle återkomma med besked. Så vi får se om hon är bitter i efterhand...

    Vad kul och läsa! Hoppas hon kan komma.


    Bitter tycker jag inte hon borde bli, en annan femma om du ring någon vecka-månad innan bröllopet men nu har du ju hört av dig i god tid innan det är dags.


    Hoppas hon väljer att komma :))

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 7 Mar 22:08
    #13
    passionsblomman skrev 2013-03-07 21:42:48 följande:
    Nå, du visste ju om att risken för den känslan och tolkningen fanns. -Ring då upp henne igen och etona att det verkligen inte har varit menat så och att du funderat mycket på hur du ska kunna bjuda henne utan at hon känner sig just som en reserv. Prata! Skicka inte sms! Om hon ändå efter det väljer att behålla sina sårade känslor och inte vill gå framåt, å är det ju hennes val-men den här första känslan kan du bemöda dig att bemöta. Berätta som du känner och att du är rädd att förlora henne-oavsett om hon kommer på bröllopet eller inte. Se ocks till att du löser det praktiska och klargör att även hennes kille är välkommen så att hon får extra bevis på att hon och hennes lycka räknas i ditt liv.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

    Kan bara hålla med här.


    Men vill betona vikten av att du ringer henne och inte skickar sms.

  • Fröken­Mäkelä
    Äldre 8 Mar 09:05
    #16
    Anonym (Ångrat) skrev 2013-03-07 23:54:27 följande:
    Jag ringde henne, men hon svarade inte så skickade ett sms där jag verkligen var ödmjuk inför situationen och sade att det inte alls var som hon tolkade det. Jag försökte ringa igen nu på kvällen, men fick inget svar. Jag får prova igen. Borde jag ge henne några dagar?
    Ge henne några dagar. Nu har du ändå räckt ut din hand genom att försöka ringa och skickat ett sms. Ibland när man har fått för sig en sak så är det svårt att direkt se på saken annorlunda och då behöver man få tänka på det i lugn och ro och se att det kanske inte var så som man uppfattade det första gången.

    Kan ju tyvärr vara så att det kanske finns annat bakom att hon tackade nej men hon vågar inte stå för sitt svar och använder detta som en ursäkt.

    Men ge henne några dagar och fundera. Vet inte om ni bodde nära varann, kanske ta en fika och prata igenom det öga mot öga.
Svar på tråden Jag har ångrat mig