• Äldre 6 Mar 06:49
    4043 visningar
    17 svar
    17
    4043

    Jag har ångrat mig

    Med så tidig osa som ni valt, så skulle jag gissa att ni kommer att få se er lista stuvas om en hel del hur som helst-det är ju mer än fyra månader tills ni gifter er, så det är ju sannolikt att saker hinner hända som förändrar läget för olika gäster. Alltså kommer ni att behöva kunna vara flexibla och beredda på förändringar oavsett. Och det är inte alls otroligt att det kan bli en sängplats (eller två) ledig när allt kommer omkring.

    Bjud henne och hennes kille för sjutton gubbar! allt runt omkring är praktiska detaljer-själva inbjudan är en önskan från ditt hjärta till en vän, och när allt kommer omkring brukar det mesta ordna sig vartefter.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 7 Mar 21:42
    #12
    Anonym (Ångrat) skrev 2013-03-07 17:04:48 följande:
    Det gick inte så bra som jag trodde...Hon skickade idag ett sms där hon tackade nej. Hon ville bli bjuden som alla andra och förstod att vi hade valt att prioritera andra människor framför henne. Tyckte det kändes konstigt och skrev att hon inte ville bli bjuden "för att det blev en sängplats över"...Jag vet inte om hon uppfattade vårt samtal som att hon var en reserv, vilket hon aldrig var. Det var bara jag som fick ont i mitt hjärta av mitt misstag och nu kanske jag har förlorat henne. 

     
    Nå, du visste ju om att risken för den känslan och tolkningen fanns. -Ring då upp henne igen och etona att det verkligen inte har varit menat så och att du funderat mycket på hur du ska kunna bjuda henne utan at hon känner sig just som en reserv. Prata! Skicka inte sms! Om hon ändå efter det väljer att behålla sina sårade känslor och inte vill gå framåt, å är det ju hennes val-men den här första känslan kan du bemöda dig att bemöta. Berätta som du känner och att du är rädd att förlora henne-oavsett om hon kommer på bröllopet eller inte. Se ocks till att du löser det praktiska och klargör att även hennes kille är välkommen så att hon får extra bevis på att hon och hennes lycka räknas i ditt liv.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Jag har ångrat mig