• Äldre 4 Mar 10:52
    9053 visningar
    40 svar
    40
    9053

    När den andra inte vill, hur hittar man en annan väg?

    Jag vill inte komma in här och låta jätte negativ men jag skulle aldrig stått ut med att ha det som ni. Inte för att jag skulle kräva någon form av "vi hör ihop" grej utan snarare för att det låter som om han håller dig på halset på grund av en speciell anledning. Jag menar att om det känns rätt mellan två människor, så spelar det egentligen inte så stor roll om man vill gifta sig eller ej eller hur andra relationer sett ut utan att det där med att visa att den nya mannen/kvinnan står och ska förbli stående vid ens sida för resten av livet visas automatiskt.

    Att han skulle behöva förklara för sina barn att han aldrig ville gifta sig med deras mamma eller att (jag citerar dig) "Det som jag vill åt är att det ska vara tydligt att jag är den mest betydelsefulla relationen han har haft eller den kvinna han har haft mest gemensamt med eller något sådant." känns ju bara så fel på något vis. 

    Vill inte såra dig eller göra dig arg men om du hade varit den mest betydelsefulla relationen han har haft borde han visa det automatiskt. Inte ska du behöva be honom att visa dig och omvärlden det?  

  • Äldre 5 Mar 11:07
    #35
    jeanettejohansson skrev 2013-03-04 18:45:33 följande:

    Hans barn är hans största lycka. Skulle du vilja att dina föräldrar sårade dig/valde bort dig för en ny partner som föräldern inte ens bodde ihop med? Om du bad honom välja mellan kontakt med sitt ex o barnen och dig så skulle du bli bort vald, troligtvis.


    Vill du leva med en man som har två barn så får du nöja dig med att alltid komma som nummer tre. Om han inte vill gifta sig och skaffa fler barn så måste du dessutom förlika dig med att hans finaste stunder var med henne (när barnen föddes). Barnen kommer ALLTID först! Och om du tänker efter så skulle du nog inte vilja ha en man som INTE prioriterar sina barn högst. Jag skriver inte detta för att vara elak, jag bodde tidigare med en man med en dotter sen innan så jag vet att det är svårt. Jag hade mycket jag brottades med i mitt huvud då ;)


    Vill du komma som nummer ett, vara den enda kvinnan i en mans liv, så får du hitta någon ny. Vill du ha en man som upplever allt för för första gången med dig och vill du ha en kärnfamilj så får du skaffa någon ny. Jag ville vara den enda och den första riktiga kärleken för min man, därför valde jag en man utan bagage :) Alla väljer vi våra relationer :)


     


    Lycka till i din jakt efter mannen i ditt liv :)


    Så bra skrivet! Tummen upp!
Svar på tråden När den andra inte vill, hur hittar man en annan väg?