• Äldre 22 Feb 14:15
    13371 visningar
    41 svar
    41
    13371

    Efterlysning: Pysslare sökes till Panduro-utmaning



    På Panduro Hobby finns allt för den kreativa hemmapysslaren. Vi på Bröllopstorget har fått sex matiga pysselpaket från Panduro, tre dukningspaket och tre kortpaket. Vi vet att kreativiteten är stor här i forumet. Därför vill vi nu se vad ni kan skapa av Panduros pyssel.

    För att bli en av våra pysselutmanare laddar du upp en valfri pysselbild här i tråden (Man får ladda upp flera bilder om man vill). Det ska vara något som du själv har skapat. Motivera också varför vi ska skicka ett pysselpaket till just dig. Du måste sedan vara beredd på att redovisa ditt Panduropyssel här på sajten!

    Så här går utmaningen till
    Vi drar sex vinnande pysselutmanare här i tråden måndagen den fjärde mars. Sedan skickar vi ut de sex pysselpaketen. Pysslarna har ett par veckor på sig att skapa något fint. Pysslarna måste sedan fotografera sitt pyssel och skicka in bilderna senast den sista mars. Första veckan i april visar vi upp bilderna här på Bröllopstorget.

    Dukningspaketet som innehåller dekorväv, rosgirlang, såpbubblerör, amoriner på klämma, småhjärtan, brudpar och dekorband i både guld och silver.

    Kortpaketet innehåller sats för bröllopskort, stort dekorkit och bröllopsbok.

    Lycka till!
  • Svar på tråden Efterlysning: Pysslare sökes till Panduro-utmaning
  • BrideT­oBe 84
    Äldre 28 Feb 22:30
    #21


    Hejsan, här har ni mina bidrag till tävlingen!!


    Jag älskar att pyssla som ni kanske ser ;) är galet intresserad av bl a scrapbooking och cardmaking och man kan ju helt enkelt inte få nog!! Skulle gärna vilja vinna ett dukningspaket (det är vad vi har kvar att fixa till bröllopet) så jag håller alla tummar jag har =)

  • Skogus
    Äldre 28 Feb 23:29
    #22

    Jag har äntligen hittat en hobby där jag kan finna lugnet mellan jobb, högskolestudier, 4 barn, träningar, matlagning och allt annat som hör vardagen till, därför skulle jag mer än gärna vilja vinna för att få ägna mig åt sådant som JAG tycker om och låta kreativiteten flöda. Det började med att jag gjorde våra inbjudningskort till vårt bröllop  som går av stapeln i augusti och efter det har jag hamnat i mitt "pyssel-esse". Jag har nu också bestämt mig för att göra allt resterande pappersmaterial som bordsplaceringskort, festprogram, vigselprogram och




    dekorationer till dagen D helt själv. En eventuell vinst skulle såklart underlätta! Lämnar två bidrag här, inbjudningskortet till vårat bröllop samt ett kort jag gjort för att välkomna, min idag en veckas gamla brorsson, till världen.
  • Skogus
    Äldre 28 Feb 23:31
    #23

    Här kommer en bild till...


  • hannij­ohanna
    Äldre 2 Mar 14:39
    #24


    Med vackert papper och sidenband från Panduro var det inte svårt att få till ett vackert inbjudningskort :)
  • Äldre 3 Mar 20:23
    #25

  • Äldre 3 Mar 20:24
    #26

  • Äldre 3 Mar 20:30
    #27

  • Äldre 3 Mar 20:40
    #28

  • Äldre 3 Mar 20:43
    #29
  • Äldre 3 Mar 20:53
    #30

Svar på tråden Efterlysning: Pysslare sökes till Panduro-utmaning