• Äldre 22 Feb 14:15
    13436 visningar
    41 svar
    41
    13436

    Efterlysning: Pysslare sökes till Panduro-utmaning



    På Panduro Hobby finns allt för den kreativa hemmapysslaren. Vi på Bröllopstorget har fått sex matiga pysselpaket från Panduro, tre dukningspaket och tre kortpaket. Vi vet att kreativiteten är stor här i forumet. Därför vill vi nu se vad ni kan skapa av Panduros pyssel.

    För att bli en av våra pysselutmanare laddar du upp en valfri pysselbild här i tråden (Man får ladda upp flera bilder om man vill). Det ska vara något som du själv har skapat. Motivera också varför vi ska skicka ett pysselpaket till just dig. Du måste sedan vara beredd på att redovisa ditt Panduropyssel här på sajten!

    Så här går utmaningen till
    Vi drar sex vinnande pysselutmanare här i tråden måndagen den fjärde mars. Sedan skickar vi ut de sex pysselpaketen. Pysslarna har ett par veckor på sig att skapa något fint. Pysslarna måste sedan fotografera sitt pyssel och skicka in bilderna senast den sista mars. Första veckan i april visar vi upp bilderna här på Bröllopstorget.

    Dukningspaketet som innehåller dekorväv, rosgirlang, såpbubblerör, amoriner på klämma, småhjärtan, brudpar och dekorband i både guld och silver.

    Kortpaketet innehåller sats för bröllopskort, stort dekorkit och bröllopsbok.

    Lycka till!
  • Svar på tråden Efterlysning: Pysslare sökes till Panduro-utmaning
  • JuliaN­ilsson
    Äldre 26 Feb 18:35
    #11

    Wow, vilken möjlighet! Jag vill vinna för att jag och min fästman vill ha ett intimt och personligt bröllop med alltifrån mat till kläder hemgjort. Eftersom jag gick direkt från gymnasiet till universitetet är jag en fattig student (23 år, sista terminen nu!) och Erik är lärare så har vi fått kompromissa lite mer än vi önskat vad gäller vilka utgifter vi har kunnat ha. Vi älskar båda att pyssla och har gjort lika mycket var, och det skulle verkligen vara en dröm att kunna göra kort ihop, och dukning också för den delen!

    1. Matchande gåvobox (ska fyllas med hemlagade karameller) och placeringskort till gästerna 




    2. Gåva till tärna och marskalk (böneband)


    3. Icke-bröllopsrelaterat men det är så rörande för mig - ett ljuskort min fästman gjorde åt mig en knaper alla hjärtans dag!



    Det var visst allt som fanns på den här hårddisken, så nu hoppas jag på det bästa. Pysselfingrarna kliar!
  • JuliaN­ilsson
    Äldre 26 Feb 18:41
    #12

    Ouch, jag såg att man måste gjort allt pyssel själv och vet inte hur man redigerar inlägg, så ni får bortse från ljuskortet, för det har Erik gjort och inte jag. Tack! / Klantarslet ^^

  • Äldre 26 Feb 20:47
    #13

    Hej kära redaktionen!


    Jag ordnade denna Diaper Cake i lördags, för en Surprise Baby Shower för min svägerska som ska föda i april.


    Dem blåa banden som klär blöjtårtan i ljusblått har jag köpt på Panduro i Skärholmen! Personalen är alltid lika hjälpsamma där och jag fick t.o.m hjälp med att uppskatta hur många meter band jag behövde och det blev perfekt! Min första blöjtårta blev en succé och är ett lite större projekt som jag är stolt över! När jag var i Panduro så såg jag detta bröllopskit!


    Idag bokade vi vårt bröllop som kommer äga rum den 27 juli på en herrgård, som kostar skjortan! Därmed vill vi gärna spara in lite av vår budget på detta supersmarta kit! Dessutom ?r det personligt och sååå himla roligt att pyssla!! Hoppas, hoppas att vi kammar hem denna underbara vinst!! <3

  • Äldre 26 Feb 20:48
    #14

  • Äldre 26 Feb 20:49
    #15

  • Äldre 26 Feb 20:49
    #16

  • BrideT­oBe 84
    Äldre 28 Feb 22:24
    #17

  • BrideT­oBe 84
    Äldre 28 Feb 22:25
    #18

  • BrideT­oBe 84
    Äldre 28 Feb 22:26
    #19

  • BrideT­oBe 84
    Äldre 28 Feb 22:26
    #20

Svar på tråden Efterlysning: Pysslare sökes till Panduro-utmaning