• Äldre 14 Feb 14:10
    16805 visningar
    89 svar
    89
    16805

    6 juli 2013

    Hej alla brudar,


    Jag har inte sett någon tråd för oss som gifter oss den 6 juli 2013. Finns det någon annan här som väntar på samma datum som mig?
    Hur långt har ni kommit i planeringen och hur kommer ert bröllop gå till?

  • Svar på tråden 6 juli 2013
  • Äldre 15 Feb 12:39
    #2

    Inbjudningarna har gått iväg.


    Klänning klar
    Skor till oss båda klara
    Ringar
    Alla trycksaker + gästbok
    Lokal
    Kyrka
    Vi har gjort iordning en beställningslista som ska till systembolaget
    Valt mat, tårta och varit i kontakt med företaget
    Boka porslin


    Min mamma är florist så vi ska titta på blommor nu i veckan både buketter och bordsdekorationer


    Övriga bordsdekorationer är klara
    Ska beställa tärnklänningar nu i februari
    Kostym till min sambo i mars + kravatter till marskalker


    Såpbubblor till efter vigseln


     


    Kan du se något jag inte har nämnt och kanske inte tänkt på här?

  • Äldre 15 Feb 12:40
    #3

    Juste fotograf är klart- vi kommer även göra mitt hår + smink och mammas hår och smink hos dom.

  • Äldre 16 Feb 20:01
    #5

    Vi kommer gifta oss kyrkligt. Kommer ha festen cirka 10 minuter bort, jätte enkelt att ta sig med tunnelbana. Vi får skjuts dit. Vi kommer att bli i ordning fixade av samma företag som fotar. Vi får skjuts dit och blir hämtade efter fotograferingen innan vigseln av antingen min bror eller pappa som de ser ut nu. Min mamma kommer vara med och bli fixad och under fotograferingen. Jag grinar så lätt :P så vi valde att bli fotade innan vigseln. Sen är de super smidigt att företaget har både makup, hår och fotograf så vi slipper flänga runt. Vi är inte så mycket för "häftiga" transporter om man säger så. Det blir nog att våran bil och min mammas och bästa väns bil finns till förfogande för transporter. Våra bröder kommer förmodligen ha en bil och åka oförväg till lokalen efter vigseln med min killes farmor och pappa och tärnorna får vara "lekledare" och hjälpa till att guida via tunnelbana, jätte nära och bara två stationer. Min kille kommer också bara ha sin förlovningsring, den ska bara lämnas in för gravyr och lite till piffning. Har du hittat någon klänning du vill ha? :) Kan du förstå att vi snart är där? :) känns så overkligt!

  • Äldre 18 Feb 08:03
    #7

    Åh vad vacker din klänning låter! Har du någon bild?


     


     


     


     

  • Äldre 18 Feb 08:05
    #8

    Det här är klänningen jag kommer ha. Dock kommer jag inte ha handskar och slöja. Det är en Lilly klänning som jag faktiskt hittade begagnad här på bröllopstorget köp & sälj.
    Hade tittat på den innan men tyckte att 10 000 ny pris var lite väl dyrt, dock var det min drömklänning. Men, sen hittade jag den bagagnad och betalade bara 3000 lite skillnad faktiskt =)


  • Äldre 19 Feb 15:59
    #13

    Tiger: Din klänning var helt bedårande! Nästan så jag ångrar mig lite ju! =)


    Lurigmumin: välkommen hit! Kul att det är någon mer som ska bli fru på samma dag! Ni verkar också ha kommit väldigt långt. Hur många gäster tror du att ni blir?


    Min kille är engagerad när jag ber honom =) Eller hur jag ska säga. Jag är lite kontrollfreak och föredrar att göra mycket själv faktiskt. Men när jag vill ha hans åsikter så har jag frågat och då har han engagerat sig. Men annars så har han i princip gett mig fria händer. Vi har kommit överrens om en budget och sen får jag få det att fungera bäst jag vill hehe. Jag tycker det är bäst så. Han vet ju hur jag är, skulle ha vara med och pilla och komma med åsikter hela tiden skulle jag bli tokig haha!


     


    Jag har också funderat på det där med tyskland men tänkt på om man verkligen tjänar på det. I och med bensin pengar osv osv. Hur har ni tänkt?


     


     

  • Äldre 19 Feb 16:01
    #14

    Juste mitt hår kommer jag att ha i en enkel uppsättning. Jag tycker inte om att ha håret framme i ansiktet, plus att jag har väldigt långt, självlockigt hår så minsta lilla jag blir svettig eller håret blir blött får jag stort troll hår =) Tänkte undvika det med en stram uppsättning bak på huvudet. Och sen har jag köpt ett par hårnålar med pärlor som jag vill ha i.

  • Äldre 21 Feb 08:26
    #18
    minichristina skrev 2013-02-20 23:27:04 följande:
    Jag är också på den 6 juli. Glad
    Hej, vad kul att du också hittat hit! Vi är några stycken trots allt! =) Har du någon bild på din klänning som du vill visa?
  • Äldre 21 Feb 08:35
    #19
Svar på tråden 6 juli 2013