Inlägg från: lurigmumin |Visa alla inlägg
  • lurigmumin

    6 juli 2013

    Här var inte många men här kommer iaf en till... Vi gifter oss den 6/7 -13 i Linköping!

  • lurigmumin

    Det går rätt bra, vi började planerar redan i juni förra året. 
    Det som är klart är:
    lokal
    kyrka
    mat
    klänning
    skor till mig
    sambons kläder är mer eller mindre klart
    fotograf
    hår och smink
    ringar

    Vi måste prata med prästen en gång till, han är pensionär och vi pratade med honom i somras men man vet ju aldrig. Musik är på gång. Vi har ett tvåmannaband som ska spela lite men funderar på hur vi ska göra med dansgolv. Har en kompis som kanske kan va DJ men det återstår att se.

    Mitt projekt just nu är inbjudningskorten! Tog lång tid för mig att våga börja skära i pappret men nu har jag satt fart iaf. Måste bara få till en fullständig gästlista vilket inte är det lättaste..... Vi har skickat STD till släktingar men inte till kompisarna men många vet iaf.

    Jag ska ha en tärna och sambon en marskalk. Tärnklänningen är fixad men hon ska få prova den så den passar. Hon bor inte i sverige men kommer hem någon gång under våren. Hoppas hon kan ha den! Marskalken kommer nog ha uniform då han är yrkesmilitär.

    Det blir nog en tur till Tyskland för att handla sprit någon gång under våren också.

    Jag försöker lämna över saker till sambon men det är svårt. Hur engagerade är era killar? 

  • lurigmumin

    Vi blir nog ca 75. Min sambo har stor släkt och jag liten men sen vill vi ju bjuda en del kompisar och det är där det blir svårt. 

    Jag försöker prata med honom om olika grejer men det känns som han fortfarande tycker allt är långt fram. Han har mycket i skolan och då får han svårt att göra nåt annat. Men det löser sig nog så småning om.

    Har funderat en del på det där med Tyskland och visst kostar det ju att åka ner men det kan löna sig lite beroende på vad man ska ha. Vi ska ha bar till självkostnadspris efter men bjuder på allt till middagen.  Sen beror det ju lite på vart man bor i landet. 

    Jag har lite dilemma med slöjorna. SOm det är nu så har jag både en kort och en lång men tycker inte den långa passar till spetsen på klänningen. Funderar på att sälja den långa jag har och köpa en ny men de är ju så dyra!

  • lurigmumin

    Här händer det grejer! Kul att vi blir fler :) ska försöka engagera mig lite när skolan tar mindre tid och jag inte åker buss... @tiger: jag funderar faktiskt på det! Vet du vad din syster använde för tyll? Jag vill gärna ha väldigt mjuk tyll typ sidentyll men hittar det inte någonstans!

Svar på tråden 6 juli 2013