Inlägg från: Sussie2013 |Visa alla inlägg
  • Sussie2013

    Vi med små bröllop

    Hej allihop, jag är ny här på tråden och vi ska gifta oss på nyårsafton..äntligenGlad och firar därmed att vi har varit tillsammans i 20 år. Vi har bestämt att göra det  litet och intimt med bara våra barn och ev. mina svärföräldrar på plats. Kyrkbröllop blir det och barnens(2 av 3 än så länge) konfirmandpräst har vi bokat till vigseln. Efteråt äter vi något gott tillsammans med familjen för att sedan åka vidare till ett jättemysigt hotell där vi bokat bord för en privat bröllopsmiddag bara för oss två och där har vi också bokat bröllopssviten med jacuzzi och champagne.
    Jag vill ju gärna ha fin klänning och vara "brudfin" men är rädd att det ska kännas överklätt när man har ett så litet bröllop..har ju iofs tänkt mig någon enkel brudklänning men ändå. Hur hade ni tänkt?

  • Sussie2013

    Hej Teresa L, tack för ditt svar:)  jag har faktiskt tittat på lightinthebox och fastnat för en väldigt vacker men enkel tärnklänning. Funkade det bra att beställa därifrån?

  • Sussie2013
    Teresa L skrev 2013-05-15 12:08:58 följande:
    Jag blev då jättenöjd! Tog ca 10 dagar och paket levererat till dörren. Klännigen var mycket mer välgjord än vad jag trodde att den skulle vara, så jag skulle lätt kunna beställa därifrån igen.
    Lägger upp bilderna på klänningen från sidan och hur den sen såg ut på mig så får du se. :)



    Oj:)du var jättefin!! nästan samma stil som jag tittat på fast den hade axelband och en liten rosett i midjan istället. Va bra att veta att det funkade så bra med din klänning:)
Svar på tråden Vi med små bröllop