• Längtandsfull

    Hur långt innan skickar/skickade ni ut inbjudningarna??

    Hur tidigt skickade/kommer ni skicka ut inbjudningarna??


     


    Vi hade tänkt att att hålla allt hemligt tills dess att dom får hem inbjjudningarna (förutom till föräldrarna)


    Men då känner vi ju inte för att vänta så länge till. Vill ju berätta det =) samt att det är några av gästerna som vi ska be om hjälp med bla tårta, håruppsättning och blommor och då måste dom ju få veta.


     


    SÅ FRÅGAN ÄR ALLTSÅ NÄR NI SKICKADE/SKICKAR UT INBJUDNINGARNA??


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-01-21 09:14
    Vi har skickat iväg inbjudan och dom har kommit fram till alla. Eftersom att vi skulle berätta om bröllopet genom att skicka ut inbjudan så kände vi att vi inte kunde vänta. Tycker egentligen inte det finns någon anledning att vänta.
  • Svar på tråden Hur långt innan skickar/skickade ni ut inbjudningarna??
  • Stoxoz

    Vi skickade våra inbjudningar sista veckan i november. Vårt bröllop är 6/4. Vi skrev sista svarsdag 6/2. Vi skickade inga save the date kort.

  • Längtandsfull

    ok så 4 och 5 månader innan.. vi vill skicka nu såfort som dom kommit så kanske i sjutet på januari men det blir ju då 6 månader innan. kanske lite väl tidegt..

  • kramen

    vi gifter oss veckan efter midsommar occh vi vill inte att alla gäster ska vara bortresta. därför skcikar vi ca 4 mån innan, och att dom OSAr 1måndad innan bröllopet.

  • PiaB

    Vi kommer att skicka våra ca 4 månader innan, men då har vi redan skickat "spara datumet" i höstas så alla har kunnat planera in det. Vi gifter oss i semestertider och därför ville vi få ut dem tidigt så inte alla är bortresta då. Vi gifter oss i Augusti och skickar dem nog månadsskiftet April/Maj. Kommer nog sätta sista svarsdatum två månader innan så vi kan meddela restaurangen, också med tanke på semestrar.


  • TeSsAn90

    vi kommer att skicka ut våra nu i februari då vi också gifter oss mitt i semester tider (mitten av juli) sen har vi osa 1 juni så lite mer än en månad innan bröllopet.. vi har itne häller skickat ut något "save the date" kort utan vi vill att alla ska bli överraskade då många har frågat när vi ska gifta oss och många går och väntar på att vi ska de så vi kommer att ha många överraskade och glada.. 

  • jimsan78

    Vi gifter oss i slutet av juli nu i år. Vi började med att ge bort det första inbjudningskortet på julafton och det sista skickades iväg i början av januari. Anledningen till att vi valde att skicka de så tidigt är att vi gifter oss mitt i sommaren. Så ingen hinner boka annat. Det var nog tur för några hade redan bokat semester men de skulle avbryta sin semester för att komma på vårt bröllop och sen åka tillbaka och fortsätta med sin semester.

  • MiaMiniMe

    Skickar det 5-6 månader innan. Finns ingen mening med att dra på de. Ju fortare folk vet desto mer kan de planer semestrar och liknande. Själv kan man beställa mat m.m tidigare eftersom du fortare vet hur många som kommer. Vem vill ha stressen på slutet liksom?

  • Chicita

    Vi skickade ca 6-7 månader innan.

    Anledningen var att vi ju hade temabröllop. Och för att ge gästerna en bra chans att hitta kläder (om dom ville följa temat - det var inte obligatoriskt) så ville vi få ut inbjudningarna en stund innan vårens medeltidsmarknader drog igång... 

Svar på tråden Hur långt innan skickar/skickade ni ut inbjudningarna??