• Anonym (26 år)
    Äldre 27 Nov 22:48
    14974 visningar
    13 svar
    13
    14974

    Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?

    Jag tänker mig att det inte är jättelänge sedan jag var ung Drömmer Och jag kan minnas att ha varit i samma sits som du. Det kanske inte är prekanden om den hur den evigvarande kärleken ska se ut som du ar ute efter, för det här kanske inte kommer vara evigt. Dessutom är du ung och de samma regler gäller inte. 

    Mitt råd är att du får slå dig tillfreds med att det så en relationer ser ut. Det svänger. Vissa teoretiker på ämnet menar att det alltid är så att någon är mer kär en tid än den andra, men att en relation överlever om denne balans svänger fram och tillbaka. Så försök acceptera att det nu är hans tur att vara mer kär och att det inte gör något. Det kommer naturligt att svänga igen. 

    I din ålder skulle jag nog också tänkt att jag skulle manipulera honom genom att visa han vad han kan gå miste om, en tanke som även i dag kan slå mig. Men tro mig, detta är bara destruktivt och gör varken dig eller honom lyckligare. Det kommer bara att slå illa tillbaka. Var häller ärlig om hur du känner. Han kanske tycker du är jättegullig eftersom han kanske minns att det vara andra vägen förut. Och gör häller som de andre föreslår: gör fina saker för honom och visa honom hur bra och omtänksam du är i stället för hur mycket du flirtar med andra. Det lönar sig Flört 

Svar på tråden Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?