• Boring­brick
    Äldre 27 Nov 16:12
    14978 visningar
    13 svar
    13
    14978

    Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?

    Du kan ju försöka hitta på små roliga/romantiska saker tillsammans med honom, skriv små brev, överraska honom. Ta några dagar ifrån varandra för att hinna sakna varandra och hitta sedan på någon aktivitet tillsammans. Kan hålla med din pojkvän om att trygghet är ju skönt att ha i ett förhållande, men kan ju hålla med dig om att det absolut är trevligt att också ha lite glöd och förälskad känsla också. Man kan absolut inte tvinga fram känslor hos någon annan, men gör så som jag skrev och ha lite tålamod så dyker det säkert upp förr eller senare, dessutom går ju den där intensiva förälskade känslan upp och ner för de flesta antar jag. :) Visa honom din kärlek, så ordnar sig nog allt snart. :)

  • Boring­brick
    Äldre 27 Nov 17:02
    #8
    keiraknightley skrev 2012-11-27 16:19:05 följande:
    Tack för svaret å tipsen! Jag har också tänkt den tanken, men är så svårt att tygla mig. Antingen skriver jag gulliga sms å blir sjukt besviken när inte han är på samma spår, sen slutar det med att jag blir orolig å smsar vad jag känner å då blir allt bara jobbigt, Ja borde sluta bry mig å bara försöka vara glad å inte så orolig hela tiden. Är en nervös person
    Om du vill så får du gärna skriva till mig privat på BT, så kan du få prata ihjäl mig(Du sa ju att dina vänner tröttnat på ditt tjat, så jag ställer gärna upp som bollplank;)). Är själv inte så jättegammal och jag förstår hur du känner och tänker, har själv varit ungefär där förut. 
Svar på tråden Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?