• Äldre 27 Nov 16:35
    14930 visningar
    13 svar
    13
    14930

    Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?

    keiraknightley skrev 2012-11-27 16:16:50 följande:
    Käns som att jag gör det men käns inte som han kommer bli kärare för de, mer van å lat å inte inse vad han har. De är i sånna här tillfällen ja vill få bekreftelse av andra å att han märker de å fattar vad han kan gå miste om. En taktik som fungerar i korta förhållanden, men kanske inte i långa..
    Tycker hela det här visar på att du inte är redo att binda dig. Det är en taktik som aldrig fungerar, utan enbart skapar irritation och tvivel i ett förhållande. Att leka lekar och manipulera en person man har känslor för är ungefär den snabbaste vägen till att sitta där ensam sen. 
    Jag vet, har själv varit i den situationen, gjort det och blivit utsatt för det. Det slutade aldrig bra. Men jag behövde också "leka av mig".

    Att ha någon form utav "twilight" quasiromantiskt stirrande på varandra är nog mer av en naiv dröm än verklighet. Det kommer nog inte att hända. Visst finner jag mig tittande beundrandes på min fästmö och tänker på hur lycklig jag är, men vi sitter inte och stirrar i varandras ögon. 
    Det där pirriga infinner sig då och då, men inte dagligen, istället finns en djupare kärlek. Något som aldrig skulle infinna sig om hon ville flirta med andra för att trigga igång någon form utav honeymoon känsla. Snarare tvärt om.  

    Visst är det kul att småflirta harmlöst ibland och alla uppskattar nog bekräftelse, men det ska inte vara något man aktivt söker om man saknar det hos sin partner.  
Svar på tråden Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?