• Anonym (Undra­nde flickv­ä)
    Äldre 27 Nov 15:46
    14982 visningar
    13 svar
    13
    14982

    Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?

    Hej alla. De är så att jag är 18 år, har varit ihop med min kille i 1 årSkrattande Han är 19. Jag älskar honom, han älskar mig. Båda har haft förhållanden innan när vi var yngre. I början när vi dejtade så ville inte jag ha ett förhållande för har blivit sårad förr å orkade inte bara, trvides som flirtig singel. Men han var skit snäll, behandlade mig med respekt, lät mig välja saker, följde mig till bussen, bjöd mig varje gång vi åt osv. Han är riktigt snäll mot alla å bryr sig om människor. Inget jag träffat förr. Så ja jag föll för den snälla kille denna gång. Han är den som varit mest kär i början, jag har alltid flirtat med andra, men de ser jag inte som ett problem, asso man behöver känna sig lite fri, inte ge upp allt som handlar om att kolla på killar. Så jag har gjort ganska mycket fel i mina dar. Sedan tappade han känslor för några månader sen å ville göra slut, men då insåg jag lite vad jag hade å vägrade ge upp, så jag väntade på honom å han försökte få känslor för mig igen, till slut hittade vi tillbaks till varandra och har fortsatt vara ihop sen dess. VI var nyss i portugal i 1 vecka.
    Problemet är att jag kan känna mig lite kär igen, jag älskar honom skit mycket. Han kan vara gullig å säger att han älskar mig men han är inte kär, han känner inte de där han hade i början. Han säger att han inte ser ett problem med det, utan nu är det mer tryggt typ å han älskar mig.
    Men jag gillar spänning å behöver lite kärlek, lite pirr i magen, sitta å kolla i varandras ögon å ba känna i hela hjärtat å magen hur kär man är. Men han är bara nöjd å kan typ inte känna så riktigt. Vad ska jag göra ? Har vart orolig å pratat med honom om detta men han säger liksom att han älskar mig å de nöjer han sig med typ. Men jag vill ju att han ska vara kär i mig, behöver inte vara som i början men jag vill att han ska känna lite kärlek, jag förstår inte hur bara jag kan göra det ? Jag vill att han ska älska mig å ba vilja göra allt med mig, se på mig å bli helt pirrig, kolla på mig på det där sättet. De var så länge sen. Jag behöver honom. Någon som har tips eller vill dela med sig av nån åsikt ??
    Behöver prata då mina vänner börjar tröttna på mitt tjat.

Svar på tråden Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?