• Äldre 24 Feb 17:15
    280052 visningar
    2767 svar
    2767
    280052

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej på er!
    Vi ska gifta oss den 31 augusti! Det bestämde den 22 april ifjol på vår förlovning. Glad 

    Vi har en massa lösa trådar och tokigt mycket idéer, precis som det ska vara. Ska bli kul att läsa hur långt ni hunnit och hur ni ska göra.

    Vi håller just nu på tittar på handledsblommor. Någon annan än vi som har tänkt på det?
    Jag och tärnorna ska ha dessa som armband.   


    Brud anno 2013
  • Äldre 21 May 21:03

    Vi gifter oss den 31 augusti och jag är så inne i detta med bröllop så det är sjukligt. Glad

    Drömmer om bröllop, tänker bröllop, ser ringar, smycken, skor, glas som passar bröllop. Jag är överdivet inne i detta, jag skulle behöva semester. 

    102 dagar kvar...Glad 

  • Äldre 16 Jun 11:58
    Helipa skrev 2013-06-16 11:11:54 följande:
    Igår var vi på bröllop och det var superkul! Känner mig så laddad nu för att ta tag i allt som fattas och m2b fick också en energiskjuts av att få vara med på någon annans bröllop :)
    Det var skönt att få lite perspektiv på alla småsaker man kan haka upp sig på, att få bekräftat det alla egentligen vet men har svårt att ta in: att som gäst så är det de stora sakerna man märker som stämningen, brudparets lycka, musiken och maten. Så nu ska jag försöka släppa småsakerna lite och tänka att det spelar egentligen ingen roll ifall musiken kommer från en dj, ett liveband eller från en spotify-lista, så länge det finns musik, det spelar ingen roll ifall maten är hemlagad eller från catering, så länge det finns mat till alla och den smakar bra, osv. 

    Lycka till med planeringen alla! 
    Ååå så bra skrivet! Det där behövde jag verkligen läsa, för vist är det så. Här håller man på trixa med det små sakerna när det viktigaste är just att vara lycklig och glad vilket man blir av kärlek, musik och mat! 
    -Tack! 
  • Äldre 25 Jun 19:29

    Någon som har samma problem som mig? 

    När jag går så huden mellan låren går ihop så får jag skavsår. Så när jag har kjol så har jag alltid ett par avklippta strumbyxor för att slippa skavsår (otroligt osexigt, men skavsår är inte heller sexigt)
    Glad 

    Så mitt problem är nu; vad ska jag ha på bröllopet?
    Ett par mamelucker? Flört 

  • Äldre 26 Jun 17:25

    Tack för råden! 

    Är nog inne på siden trosor då siden känns lyxigt och svalt. Som tipsade Sjörå om. 

    Min kl'nning är en vad-lång A-linjeformad med tyll i underkjolen. En fantastisk skapelse!   

  • Äldre 29 Jun 08:28

    Någon som har någon idé?

    Vi var i festlokalen igår och prov dukade. Hela upplägget vändes upp och ner när vi insåg att dukningen skulle bli för trång, placeringen av bord blev tok bra!!

     Är det någon som har någon idé på vad som kan hängas i taket i krokar? Vårat färgtema i "björkar" dvs vitt, grönt och lite svart. 


    Brud anno 2013
  • Äldre 6 Jul 10:59

    Vi har ett dessertvin som vi ville ha, så vi gav en flaska vin till tårt-bagaren och sa att tårtan skulle matcha vinet. Har inte smakat det färdiga reslutatet med vi fick ett Tack från honom och en hälsning att vinet var gott.

    På måndag ska vi till krykan och kolla på deras brudkronor. Hur häftigt är inte det att ha en flera hundra år brudkrona på huvudet!?! Spännande! 

     

  • Äldre 7 Jul 15:10
    SingingFantacia skrev 2013-07-06 17:49:19 följande:
    En fint dekoead tårta behöver ingen caketopper tycker jag.
    Sen finns det andra än brud par också. Som ringar, duvor, smurfar osv.

    Vi kommer ha Cupcakes i två smaker. Min sambo är allergisk mot choklad och jag mot nötter. Så jag och de som vill får choklad och apelsin. Min W2B och de som vill får Hallon pistage.Förrätt: En räkkompott på kavring.
    Varrätt: buffé med Älgstek, special rökt fläskfilé från Härjedalen, Potatisgratnäng, Bulgursallad, Grönsallad, Rödvinsås med hallon, Tzatziki m.m.
    som efterrätt har vi våran Cupcakes tårta.
    Vi äter i en trädgård med våra 76  gäster.
    Rökt fläskfilé från Härjedalen? Låter spännande! Har ni gjort själv eller beställt? 
    Vårat bröllop ska nämligen vara i Härjedalen. Glad 
  • Äldre 11 Jul 19:17
    Aug 2013 skrev 2013-07-11 18:08:46 följande:
    Här är det axelbandslös klänning som gäller så inga vita ränder får finnas på dessa axlar, klarat mig riktigt bra än så länge från det iår men det gäller att tänka till varje dag vad man ska göra och vad man klär på sig ;)

    Idadg sminkades det och detta blev resultatet. En helt underbar tjej som verkligen lyssnade på vad jag ville ha. Kommer dock att ha lite starkare ögonbryn den dagen och lite lite skarpare smink mest för att få med det bra på foton då ca 30% av sminket försvinner utav bilden.


    Wow! Snyggt! 
    Brud anno 2013
  • Äldre 21 Jul 10:08

    Nervös!

    Ska om två timmar träffa sömerskan. Brudklänningen satt som ett smäck för 4 veckor sedan vid inköpet, så det enda som skulle fixas var en sptes som ska sys på. (Bor 60 mil från brudbutiken i skogen när fjället..)

    Nu IDAG när jag testar den igen så är den på gränsen till FÖR LITEN!!! Panik!! Det är 41 dagar kvar till bröllop (31/8) så jag lär kunna gå ner 1 centemeter som behövs i midjan. Men så trist! 

    Dessutom är jag tok förkyld... Pepp pepp! Glad 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!