• Skohjälp igen...

  Tis 22 maj 2012 11:17 Läst 2439 gånger Totalt 31 svar
  Tis 22 maj 2012 11:17

  Jag har hittat ett par vackra gula skor att ha under vigseln. Jag ska ha en hellång vintageinspirerad spetsklänningen med ett champagnefärgat band i midjan, och till det ett par senapsgula satinskor med en stor rosett (har inte fått hem dom än men jag hoppas de blir som jag tänkt).

  Efter middagen kommer jag att smita undan för att byta till en kortare festklänning. Även den kommer att ett spetsliv men kjolen kommer att vara i tyll med lite bling för att det ska märkas att det är fest :) Jag tänkte att jag även skulle passa på att byta skor då. Mina fötter är lite knepiga så även om det inte är högklack så kommer det nog vara skönt att byta till ett par typ ballerinor. Problemet är att jag inte hittar några fina.

  Jag har egentligen inte bild i huvudet, jag vill att de ska vara fina till min klänning som är ganska flickig, lite 50-tal. Färg spelar egentligen inte så stor roll. Vi har inget färgtema eller så... men kanske rött eller gult, men det kan vara tufft med alla färger. Så länge det inte är några mesiga skor.

  Så snälla... bombadera mig med tips på fina/vackra/tuffa/ovanliga/coola/färgglada/söta men framförallt BEKVÄMA skor som passar till bröllopsfesten.

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-22 11:23
  Lite förtydliganden, jag letar alltså efter ett par bekväma ballerinaskor, helt utan klack.
  Storlek 38-39.
  Prisklass är inte så viktig, är det ett par bekväma snygga skor så kan jag ju använda dom igen.

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-22 16:35
  De behöver inte vara någon speciell färg bara de är bekväma och festliga. Kanske med paljetter eller så...

Innehåll

Innehåll