• Hanni
    Äldre 21 May 20:41
    58067 visningar
    30 svar
    30
    58067

    Vad ger ni er mamma i morsdagspresent?

    Vi är tre syskon som delar på presenten till vår mamma. Vi har köpt små glasburkar med sånt där gammaldags lock som sitter fast i burken på ena sidan och så är det en sån där låsning på andra sidan med hake. Äsch, låter ju helskumt.. Men hon brukar iaf göra egen vinbärsgelé så då kan hon använda dom ist för små cremefraiche-bägare :) Sen ska hon även få en "eatable" bukett. Har köpt en fin kruka och oasis som vi kommer sätta i massa vanliga grillspett av trä. På grillspetten ska vi sätta fruktbitar, t ex chokladdoppade jordgubbar och ananasbitar. Såg det när jag och sambon var i USA alldeles nyss inför deras Mors dag och blev alldeles kär i idén..

  • Hanni
    Äldre 21 May 20:45
    #2

    Det finns massor med fina saker på Lagerhaus förresten, det var där vi köpte glasburkarna. Det går att beställa på internet om det inte finns något i närheten där ni bor, men jag vet inte hur lång leveranstid dom har. Kanske blir svårt att hinna få det till helgen.

  • Hanni
    Äldre 21 May 20:49
    #3

    Men nu känner jag mig galet dryg, köpte en sån där kakburk i metall som det står "Mammas bullar" på också. Okej, nu ska jag sluta bomba den här stackars tråden! :)

  • Hanni
    Äldre 21 May 21:10
    #8

    Haha! Såna där gurkor med geléhallon får man inte bara i mellanstadiet. En kompis till oss fick det i inflyttningspresent för ett par månader sen, och han fyller 26 i år ;) Men åter till din mamma. Skulle hon uppskatta om hon fick presentkort att få på bio kanske med pappa din? Och att ni som sagt erbjuder att ta han om vovvsingen? Eller kanske att gå ut och äta och bli bjuden på maten, så gjorde vi till mors dag förra året. Till Fars dag senast bakade jag muffins åt min kakgalna pappa. Eller en hemmalagad middag? Svårt att komma på något till en okänd människa :P

Svar på tråden Vad ger ni er mamma i morsdagspresent?