• Vad ger ni er mamma i morsdagspresent?

  Mån 21 maj 2012 19:15 Läst 16647 gånger Totalt 29 svar
  Mån 21 maj 2012 19:15

  Ja, om ni ger er mamma något på morsdag, vad har ni tänkt ge henne? :)

  Och är det någon som har tips på något billigt (max 200kr) som man kan ge i morsdagspresent?


 • andrea­ojag
  Visa endast
  Mån 21 maj 2012 21:56 #11

  Jag beställde det här halsbandet för några dagar sedan för 199kr, det kändes både personligt och ett bra pris, det blev två såna till våra mammor. http://www.loveandbeproud.se/sv/halsband/halsband-your-heart.html  Halsbanden kom igår och vi var nöjda, vet iofs inte om man hinner få halsbandet innan Morsdag när det är så få dagar kvar! 

 • Tis 22 maj 2012 09:15 #12

  Sista åren han jag bara köpt blommor och en mörk chokladkaka åt min mamma. I år har jag beställt en bok om att göra sin egen korv (hon är intresserad av sånt) men jag tror inte den hinner komma så eventuellt sparar jag den tills hon fyller år i juni. Att hon fyller år om bara en månad gör väl också att jag inte brukar ge något märkvärdigt på mors dag utan mer bara en grej som visar att man kommer ihåg det :)

 • gbg201­2
  Visa endast
  Tis 22 maj 2012 09:20 #13

  Jag hinner tyvärr inte träffa min mamma på morsdag men skickar ett blombud med röda rosor och ett hjärta i och kommer ringa henne. =)

 • Tis 22 maj 2012 10:54 #14

  Jag ska ge min mor en tvål. Runt tvålen har jag nålbundit en påse/fodral så att tvålen är instängd i denna. När man använder tvålen kommer garnet(ull) att tovas ihop och bli mindre. När tvålen väl ligger i fodralet så lossnar den lättare från handfast kanten och det gör inget om tvålen spricker(som de kan göra) eftersom allt ligger sammlat i en påse


  We did it on DreamHack. Geeky love
 • Tis 22 maj 2012 10:58 #15

  Jag skickade henne en packe med rapsolja med smak från http://www.gifttoday.se/. De har mycket goda produkter. :) Tuvärr bor jag långt från mamma (100mil) så detta är en gåva jag vet att hon sätter pris på :)

 • Tis 22 maj 2012 13:46 #16

  Jag skickade ett blommogram till svärmor, det kostade visserligen mer än 200kr men det finns ju olika buketter att välja på. Det finns också chokladogram och annat. Vi har aldrig tidigare skickat blommor till svärmor så, så jag tror hon kommer bli överaskad och glad då hon älskar blommor Glad Och inte varje dag man får blommor levererade till dörren tänker jag!

  Jag funderar på att kanske skicka blommorgram till min farmor också när jag tänker efter, jag träffar henne allt för sällan och hon är ju trots allt mamma till min pappa så det kan väl inte skada {#emotions_dlg.flower}

 • Head Over Heels
  Visa endast
  Tis 22 maj 2012 14:28 #17
  andreaojag skrev 2012-05-21 21:56:04 följande:
  Jag beställde det här halsbandet för några dagar sedan för 199kr, det kändes både personligt och ett bra pris, det blev två såna till våra mammor. www.loveandbeproud.se/sv/halsband/halsband-yo... Halsbanden kom igår och vi var nöjda, vet iofs inte om man hinner få halsbandet innan Morsdag när det är så få dagar kvar!
  Så fint det var! Blev sugen på att beställa ett sånt till min mor och ett till mig själv också! Men isf får det bli en lite försenad morsdagspresent, men det kanske inte gör något :)
  ♥ 18 augusti 2012 ∞
 • Dandel­ion
  Visa endast
  Tis 22 maj 2012 14:45 #18

  Mamma får en prenumeration på en trädgårdstidningen. Det är en massa erbjudanden på prenumerationer den här veckan eftersom det är Mors dag till helgen!

 • Mån 28 maj 2012 15:25 #19

  Nu är morsdagspresenten köpt iaf. Det blev 18 kryddplantor och två fläderträd (eller buskar kanske det heter?). Förhoppningsvis blir hon glad :) Vi firar morsdag lite i efterskott, på onsdag :P

  Hoppas alla ni fick en bra morsdag, att era mammor blev glada och att ni som är mammor själva blev firade :)


 • Mån 28 maj 2012 15:35 #20

  Svärmor brukar få blommogram och jag ber dom alltid att sätta ihop en bukett med ovanliga och oväntade blommor eftersom det bästa svärmor vet är att få ta fram blomböckerna och försöka komma på vilka blommor det är i buketten Flört
  Men i år fick hon (tro't eller ej) en diamantring av oss i vitt guld.
  Det var mindre än halva priset i taxfree'n och hon har ställt upp så extremt mycket + att hon älskar ringar. Så det var givet.
  Vi tipsade dock makens bror om att svärmor hade önskat sig strutstvålar från strutsfarmen här i stan (dom bor 14 mil från oss) och strutsfarmen var med på medeltidsmarknaden, så dom kunde köpa ett trepack med tvålar till svärmor.

  Jag glömde faktiskt ringa min styvmor. Men jag var så gammal när pappa träffade henne att hon aldrig liksom varit någon mamma åt mig. Så det är först på sista tiden som vi har börjat prata lite.

  Till mamma köpte jag en vacker bukett.
  Två vintage-rosor i en lila ton, en stor pionknopp och en stängel med prärieklockor. Den blev väldigt vacker på hennes gravplats... 

 • Mån 28 maj 2012 15:42 #21
  Chicita - Det låter som att din mamma fick en jättefin bukett :) Det var ju dessutom fint gjort av er, att ge svärmor något lite extra då :) Det är alltid trevligt när man kan få visa sina nära och kära uppskattning. Jag måste få fråga vad strutstvålar är? Lät ju spännande :)

  Vi gav svärmor ett porträtt av vår dotter, hon fyllde år igår dessutom :) Min mamma fick ett sådant tidigare i vår då hon fyllde år. Svärmor gillar inte att bli uppvaktad, de firar typ inget alls, så därför brukar vi bara försöka ge något smått och symboliskt. I min familj firar vi dock allt, stort, alltid med presenter och mat och fika osv :P
 • Mån 28 maj 2012 15:49 #22
  daniiel
  http://www.sahlinsstruts.com/hygien/20-strutsoljetval-trepack.html

  Vi köpte också ett par snygga ägglampor till köksfönstren (fönsterlamporna, inte dom på fot).
  Strutsäggslikörspralinerna är suveränt goda... Mmmmm mums Solig 
 • LitenS­andra
  Visa endast
  Mån 28 maj 2012 16:08 #23

  Jag köpte en plåtskylt där det står följande
  House rules
  # 1 Mom is the boss
   # 2 See rule # 1

  Hon blev glad, hemma hoss oss är det mamma som bestämmer! ;)  

 • stormh­elen
  Visa endast
  Tis 5 mar 2013 13:36 #25

  Min mamma har hintat lite om att hon vill ha tryffelolja. Så det ska jag nog köpa till henne. Och kanske något till som passar bra med tryffeloljan. =)

 • Mån 12 maj 2014 17:58 #26

  Mamma får i år en belysning till trädgården. Den här: shop.laljus.se/led-armaturer/helios Kanske inte det mest spännande, men den lyser upp hennes tillvaro ;)


  .
 • Mån 19 maj 2014 20:07 #28

  jag har gjort betongkrukor av tyg, så jag ska plantera en pansée i den och sätta ett hjärta eller nåt och ge henne^^ kostnad: har du tyg hemma så köp bara finbetong eller cement (rekommenderar cement, gick sådär med finbetong). finbetongen kostade 49kr/25kg. cement lär ju vara runt det priset om inte billigare, och det går åt kanske 1/3 av påsen till en stor kruka. ne inte ens det. 

  ska ge henne en lite större kruka än denna. men ni ser ju ung. hur de syns. :)

 • Tis 20 maj 2014 00:28 #27

  Jag visar för henne att allt är bra med mig

 • Tis 20 maj 2014 07:16 #28

  Vi brukar inte ge presenter på vare sig mors eller fars dag, och inte alla hjärtans dag heller. Men jag funderar faktiskt på att skicka min mamma ett glassogram från pressbyrån i år :)

  Jag skickade ett s.k. bullogram i höstas när rosa bandet-kampanjen gick och det var väldigt uppskattat hehe. Nu tänkte jag att en glass kan vara en trevlig överraskning så här när solen tittat fram!

 • Fre 15 jul 10:32 #29 +1
  Jag gav faktiskt bort en matlagningskurs till mamma. Tänkte egentligen bara skicka typ en hudkräm eller nåt sånt som jag gjort de senaste åren. Hittade en massa olika present tips på http://morsdags.se/morsdagspresent-tips/ som man inte kanske tänker på i "vanliga fall" som typ hudkrämer och sånt som man handlar i sista stund

  Annars kan man ju skicka tårta, blommor, godis, choklad och massa annat utan att röra en fena Skrattande

Innehåll

Innehåll