• lordoz
    Äldre 18 Mar 22:11
    57762 visningar
    354 svar
    354
    57762

    April 2013

    Hejsan!

    Är det någon mer än jag som ska gifta sig i april 2013?

    Vore kul att diskutera hur långt ni har kommit i era planer, och dela med tips och idéer. :)

  • Svar på tråden April 2013
  • oijbc
    Äldre 27 Mar 13:00

    Så kul att flera stycken har valt samma datum :p Vi gifter oss också den 27e.. det börjar verkligen närma sig nu! Den 6e är ju verkligen snart! Hur är det för er med nervositeten? Själv är jag nervös redan nu! Men vi har ändå ganska bra koll på det mesta.. det är blommor och tårta som ska beställas. Och m2bs kostym väntar vi på att få hem, det ska bli väldigt spännande! Hoppas den passar!

  • Äldre 27 Mar 18:46

    Jag har faktiskt inte varit så väldigt nervös hittills. På något sätt har jag levt med all planering så länge nu, att man inte riktigt fattar att det verkligen kommer hända nästa helg. Men för varje dag som går nu, så blir jag nog lite mer nervös.  Puh, kommer vara ett nervvrak nästa helg . Fast jag tror också, att när man väl har kommit in i kyrkan och när vigseln är över, då kommer man kunna slappna av. 

    Imorgon är det dax att träffa prästen och frisören. Hoppas på bra resultat från de mötena.

     

  • Äldre 27 Mar 20:43

    samma här, känner att det verkligen börjar närma sig med stormsteg :) 
    har inte alls tänkt på det här med kläder inför fotograferingen. Om det är skitkallt kansek man skulle hitta en kofta som matchar sambons slips förstås
     

  • Äldre 29 Mar 08:12

    Igår fick vi äntligen träffat prästen. Hon verkade bra och trevlig. Så vi ska nog bli vigda Så hann jag med att träffa frisören också. Det verkar vara en duktig och proffsig frisör, och jag tror hon har förstått ungefär hur jag vill ha det.

    Hur går det för alla er andra?

    För oss som gifter oss den 6:e så börjar det ju verkligen närma sig. Jag har kunnat se vädret för nästa lördag, för området där vi bor så verkar det bli bra väder. Ser ut som ett moln med sol och ca 6 grader. Jag är i alla fall nöjd så länge det inte regnar, snöar eller blåser för mycket. Men vädret kan vi inte styra över och än kan de ändra prognosen många gåner innan det är den 6:e

    I helgen blir det fix med vigselprogram och festprogram  

  • Äldre 29 Mar 08:35

    Vad kul att prästen var bra :)

    Vi gifter ju också nästa helg. Igår fick sambon sin ring, den var ju i fel storlek först. Han fick nog lite mer bröllopsnerver nu när ringen väl fanns här, att det blev så påtagligt att vi fakiskt om en vecka är gifta!

    Och i övrigt så är det inte så mycket kvar. Ska fixa naglar dagen innan, måste köpa en vit "näsduk" att ha i brsötfickan på hans kavaj. Och så ska jag köpa lösögonfransar. Sen så är det genrep i kyrkan på torsdag.
    Måste ringa till kyrkan och kolla när jag får nycklarna till lokalen också, samt hämta ut kronan.

    Sen är det bara tårtan kvar, och den har jag gjort bottnarna till redan, så fyllningar och dekoration blir på torsdag och fredag.
    Ska även göra en sats Macarons men dem gör vi imorgon.

    Satt och lekte lite med sambons nya kamera igår och fotade våra ringar. 



     
  • Äldre 29 Mar 08:36

    bokade en massage till sambon också dagen innan. Han har jobbat över massor senaste tiden så tänkte att det nog inte är så dumt med en helkroppsmassage. 
     

  • Äldre 29 Mar 17:54

    majja - vad omtänksamt av dig att boka en massage åt din blivande. Kanske kan få honom att komma ner i varv och slappna av.

    Gillade bilden med ringarna otroligt mycket. Kul ide med bokstäverna där bak... Är det från alfapet? 

  • Äldre 29 Mar 23:59
    Stoxoz skrev 2013-03-29 17:54:18 följande:
    majja - vad omtänksamt av dig att boka en massage åt din blivande. Kanske kan få honom att komma ner i varv och slappna av.

    Gillade bilden med ringarna otroligt mycket. Kul ide med bokstäverna där bak... Är det från alfapet? 
    japp, vi spelar wordfeud rätt mycket så jag kom på att vi ju hade ett alfapet hemma :) 

    jo jag hoppas det, tror han blir glad. och såär ju själva bröllopsdagen en "piffdag" för bruden så det känns som att han glöms bort lite i det då han tog på sig att hämta smörgåstårtan tex. Så då tänkte jag att han får lite lyx inför iallafall.  
  • lordoz
    Äldre 30 Mar 16:50

    Hejsan allesammans!

    Jisses, tiden bara rusar iväg och det känns verkligen inte som om jag är redo för ett bröllop om en vecka! Men det är väl bara att försöka göra det bästa av det...

    Vi har fortfarande massor kvar att göra... Men å andra sidan, om vi inte hinner med allt så lär vi bli gifta i alla fall... :) Det viktigaste är väl att köpa och beställa maten och köpa hem det alkoholfria... Vigselprogram, festprogram och sånt är ju bara ren bonus!

    Jag har inte riktigt haft tid att fokusera på bröllopet... Fyllde 30 igår, så fick fokusera lite på det... Dessutom ska jag och en kompis sätta upp en 'hobbyverksamhet' så det har varit mycket med det också... Och vårt bröllop är inte något som vi planerar in i minsta detalj, utan vi tar det som en stor familjefest...

    Men nu när födelsedagen är över så får jag fokusera om på bröllopet... nu tänkte jag till exempel gå och sätta mig och vika servetterna... Ska ju ha buffé.. Så tänkte ha buffévikning på dem...

    Lycka till oavsett om ni har mycket ett lite kvar...

    Kram och Glad Påsk på er!!

  • Äldre 30 Mar 20:53

    lordoz: vi tänker också lite så, även om vi nu inte är så många. att det blir som det det blir. Kläderna är klara och en tanke över hur vi tänkt men om något blir annorlunda så dör vi ju inte av det :) 

    Hade förresten en mardröm inatt om bröllopet.. är väl för att det närmar sig.
    Först så skulle en bekant till mig (som inte alls jobbar som frisör i verkliga livet men i drömmen var han en superduktig frisör) göra mitt hår några nyanser ljusare samt bleka utväxten. I drömmen gick håret av och utväxten blektes inte alls, så jag hade 4 cm långt råttfärgat hår med bleka toppar.
    Så jag kunde inte alls vara fin till bröllopet med håret iallafall, och så kommer vi till kyrkan. Av någon underlig anledning är det fel kyrka, en ful tegelbyggnad med en pool inne istället för bänkrader. Min bästa vän och barnen satt ute i foajén istället för att se oss då vi inte fick plats och det fanns ingen kantor som kunde spela.

    Tydligen hade jag i sömnen fräst till sambon "du förstört mitt hår!!"

    haha börjar bli lite pirrig inför vigseln :-P  

Svar på tråden April 2013