• amek
    Äldre 13 Mar 22:23
    302770 visningar
    763 svar
    763
    302770

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    Har hittat en klänning på jenjenhouse.com som jag verkligen vill ha! Skulle därför uppskatta om någon kunde dela med sig av sin erfarenhet utav denna eller någon liknande sida. Blir det bra och borde man ana oråd när det är så billigt (1500-2000).

    Tacksam för svar! 

  • Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?
  • Äldre 9 Jan 13:41

    balklänningar online var ju en annan. Men där verkar det som dom har översatt sidan med Google Translate eller liknande och det verkar inte som att man får skicka tillbaka klänningarna om dom inte passar.

  • Äldre 9 Jan 13:51

    Tror Dress first har sju dagars returrätt. Men då kanske inte det företaget ligger i Sverige? För det är väl lag på 14 dagar här i Sverige??

  • Anki02
    Äldre 11 Jan 13:33

    Ska "troligen" gifta mig i Juni. Kyrkan och lokal är iaf bokat. Allt beror på ekonomin men ska nog gå på nåt vis ;)
    Hur som helst. Funderar på att beställa den här från JENJENHOUSE. Rätt enkel men jag gillar den :) I vitt tror jag.


     


     




     


     

  • Äldre 16 Jan 12:04

    jag har med hittat flera jättefina klänningar men vet inte om jag vågar beställa! verkar som en del är jättenöjda medans andra har aft otur med dom... skulle va smidigare om det låg i sverige och man kunde returera el ringa till dom.

  • Äldre 16 Jan 13:23

    Jag funderar också på att beställa från jenjen, finns så otroligt mycket fint där och det är billgt... men det känns osäkert, skulle vara så tråkigt om kvaliteten var dålig. Har kollat på www.dindromklanning.se/ också och de låter en returnera allt, även måttbeställda och egendesignade klänningar, men då är det ett mindre urval och dyrare, än om det är billigare än många andra svenska hemsidor. Det är så svårt att bestämma sig...

  • Brud20­12
    Äldre 16 Jan 14:03
    Jessyljung skrev 2014-01-16 12:04:06 följande:
    jag har med hittat flera jättefina klänningar men vet inte om jag vågar beställa! verkar som en del är jättenöjda medans andra har aft otur med dom... skulle va smidigare om det låg i sverige och man kunde returera el ringa till dom.
    Ja det är en riktig chansning. Beställ BARA OM du har tillräckligt med tid på dig att hitta en ny klänning om det skulel skita sig. Och beställ BARA om din budjet tillåter att du gör ändringar för att få den att passa, ca 2000 kr (vilket min kostade att ändra) eller om du budjet tillåter att köpa en helt ny klänning. Jag använda aldrig min(ändringen var inte värd att göra då klänningen inte var så fin alls), så fick köpa en ny.
  • Brud20­12
    Äldre 16 Jan 14:05

    Kan tillägga att ändringarna som skulle kosta 2000 kr handlade BARA om att få klänningen att passa (trots att den var måttbeställd) och inte om några design-ändringar.

  • Äldre 16 Jan 14:08


    Ursäkta den dåliga mobilbilden, men vill bara dela med mig av min erfarenhet. Jag beställde denna brudklänning + mina 2 tärnors känningar + underkjol, alla klänningarna måttsydda. Beställde dem tisdag 7 januari, och beräknad tid innan de skulle komma var ca 20-25 dagar.
    Igår (15/1) kom paketet med klänningarna, och jag är så himla nöjd! Min klänning var helt underbar, välsydd och passade perfekt, och så himla snabbt!
    Tärnornas klänningar var oxå helt underbara och välsydda, men de har inte hunnit prova sina klänningar ännu, men de såg ut att passa (alltså inga "tält").
    Jag betalade 3983 :- för alla tre måttsydda klänningar ink frakt.
    moms och tull gick på 1619:- för alla tre klänningarna, något dyrt kanske men jag är ändå över förväntan nöjd med min beställning hos jjshouse! :) 
  • Äldre 25 Feb 11:23

    Jag beställde både min brudklänning samt tärnklänningarna därifrån. Blev supernöjd. Tänk dock på att du får en räkning för införelseskatt sen.  Jag handlade för cirka 6000:- och skatten blev 1500,00



    Beställde även två tärnklänningar därifrån. Samt tre olika boleros, väska, fransar m.m. Väldigt nöjd över mitt val
  • Äldre 27 Feb 17:00

    Jag beställde två väldigt olika klänningar och båda är verkligen jättefina! Ordentlig tyngd i båda, mycket tyg, fin lyster, välsydda, bra passform allt var verkligen 100 med båda! Tycker att dom stämmer väldigt väl överens mot de bilder som fanns på JJ.
    Jag tog även en vanlig size 10 för att de måtten stämde så väl överens med mina egna och dom satt som gjutna!

    Klänningarna i sig och frakten kostade ungefär 2650 och tullen/moms gick på 1150 ungefär och jag känner VERKLIGEN att de här klänningarna var värda vart enda öre!

    www.jjshouse.com/se/A-Linjeformat-Hjartformad-Golv-Langd-Satin-Brollopsklanning-Med-Parlbrodering-002005275-g5275

    www.jjshouse.com/se/Balklanning-Hjartformad-Domstolen-Tag-Organzapase-Satin-Brollopsklanning-Med-Rufsar-Spets-Parlbrodering-002011973-g11973

    JÄTTEFINA och lätt värt att våga beställa!!

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?