• Klaradal

    Någon som har handlat från JenJenhouse.com?

    - Läs igenom köpvillkoren noga vad gäller bytesrätt etc. Men oavsett vad det står: I praktiken har du kort och gott ingen bytesrätt, så förutsätt att klänningen du får är klänningen du får. Är du missnöjd går det inte att göra något åt och du får inte pengarna tillbaka.
    - Kom ihåg att du får tullavgift i efterhand. Detta är internationell lag, inget jenjen eller någon annan internetbutik rår över. Den kan vara rätt fet. Går att kolla upp ungefär vad den kommer bli, googla så hittar du nog.
    - Vad jag förstått är det lite av ett lotteri. Vissa får jättefina och välpassande klänningar och är så klart supernöjda. Andra får jättedåliga och då går det inte att byta eller få pengarna tillbaka. Så tänk att det ska vara värt det utifrån de premisserna: Du kan få en jättefin klänning, om du inte får det får du inga pengar tillbaka och står utan klänning.

    Jag hittade en klänning jag gillade bättre och till bättre pris på hemmaplan. Men om jag valt att beställda därifrån hade jag inte lagt alla ägg i den korgen utan haft en plan B ifall den klänningen inte funkade. Samt beräknat budget utifrån att det kan vara pengar rakt i sjön.
    Om jag varit missnöjd med klänningen hade jag bara släppt det. Har läst om folk som försökt få pengarna tillbaka och det verkar vara massa energi helt utan resultat. Släpp och gå vidare.

Svar på tråden Någon som har handlat från JenJenhouse.com?