• Diphyl­la
    Äldre 12 Jun 00:06
    8100 visningar
    38 svar
    38
    8100

    Släkting som bjuder in "nya" flickvännen fast vi inte vill...

    Jag kan tycka att det här med "etablerat par" spelar en nyckelroll i såna här sammanhang, men att uttrycket behöver förklaras lite. För mig, t.ex., så går gränsen vid etablerat par då man bor ihop. I detta inkluderas ju under normala omständigheter även gifta par och par som har barn. Undantag finns, de som t.ex. varit tillsammans i flera år och ändå är särbos, då får man ju göra en uppskattning, men rena pojk- och flickvänner tycker jag är generöst att bjuda in. Absolut inte fel på något vis, men inte självklart helt enkelt.

    Däremot kan jag tycka jag att det är självklart att man bjuder in sina gästers sambo eller make/maka även om man inte känner dem. Jag och min fästman kommer att ha ett rätt litet bröllop men har ändå ett par-tre gäster som vi inte känner och knappt har träffat, eftersom de lever tillsammans med släktingar som ska bjudas.

    I ditt fall, TS, så håller jag dock med Chicita. För framtida relations skull så kanske man inte ska kasta i ansiktet att relationen inte är tillräckligt äkta, men jag tycker verkligen att ni ska stå på er. Han har bjudit in någon redan och kan inte bjuda in en till, och så enkelt är det, slut på diskussionen. Hade jag varit i samma situation och hon hade dykt upp ändå så hade jag helt sonika sett till att hon avlägsnat sig.

  • Diphyl­la
    Äldre 12 Jun 13:39
    #38

    Haha, förlåt, jag tittade inte på datumet! Grattis!

    Då löste det sig ju bra för er del, och att det tog slut kändes kanske inte jätteförvånande med tanke på hur ni beskrivit förhållandet...

Svar på tråden Släkting som bjuder in "nya" flickvännen fast vi inte vill...