• Mikina

    Släkting som bjuder in "nya" flickvännen fast vi inte vill...

    alltså först och främst, vem är det som BER ER BJUDA IN NÅGON ANNAN på ert bröllop? för mig är det helt ofattbart hur man kan ringa och be om det, det är ju ingen grillkväll ni ska ordna, det är ert BRÖLLOP.

    vi har varit med om en något liknande histora. En vän har en flickvän som vi aldrig fått träffa mer än av en slump en gång och då hasplade hon ur sig hur dum min blivande var som skulle gifta sig eftersom "man kastar bort sitt liv då" mm mm. Det är enda gången vi träffat henne och vi har bjudit hem dem till oss många många gånger utan att de kommit (ibland inte ens tackat nej till inbjudan utan bara låtit bli att svara).
    När inbjudan skickades ut med bara killens namn (eftersom vi verkligen inte vill ha henne där) så SMSADE han min blivande och hörde om tjejen kunde hänga med. och dessutom sa han att "det vore bra om ni kunde skicka ut en specifik inbjudan till henne".
    Jag blev skogstokig, att man har mage att SMSA, och de har dessutom aldrig velat ses tidigare men då det vankas bröllop vore det trevligt...(för att inte tala om allt skit hon sagt om att gifta sig).
    Summa summarum så sa min blivande ifrån, bad om att ses och prata om det istället för en dålig sms-konversation och han var tydlig med att det är vår dag, att vi bara villa ha vänner omkring oss som är glada för vår skull.
    Så hon är inte bjuden och kommer aldrig bli bjuden. 

    Stå på er, ni bestämmer på er dag!

    Jag har dessutom aldrig förstått det här +1. Antingen bjuder man in ett par eller så bjudar man in en individ (eller flera) enligt mig. Jag hade aldrig velat ha en +1 ospecifik på mitt bröllop, och skulle heller inte vilja ta med mig en "valfri" på någon väns bröllop. Men där tycker vi alla säkert olika! 

Svar på tråden Släkting som bjuder in "nya" flickvännen fast vi inte vill...