• Just Me
    Äldre 6 Mar 09:58
    8161 visningar
    38 svar
    38
    8161

    Släkting som bjuder in "nya" flickvännen fast vi inte vill...

    Jag förstår mig inte på folk! Det är väl en sak om han ringt och frågat, om det går bra att han tar med sig tjej nr 2, och sedan accepterat ert nej... Nä, stå på er. Ni får förklara åt honom att tjej nummer 2 är inte bjuden. Dessutom verkar folk inte förstå att varje extra person är en kostnad för brudparet (eller vem som nu betalar bröllopet) ! Så, stå på er. Det är ni som bjuder in era gäster, inte era gäster som bjuder in random folk! 

  • Just Me
    Äldre 6 Mar 18:26
    #17
    skaraborg2012 skrev 2012-03-06 17:21:56 följande:
    Förlåt, det här kanske inte är relevant. Men tycker du/ni att åka från Halmstad till Stockholm är långt att åka för ett bröllop? Jag tycker det är en ganska "normal" sträcka att åka...! Vem har alla sina släktingar och vänner inom samma stad?!?
    MIna släktingar åker 180 mil Men så har jag lovat att det ska bli värt det ha haa 

    Åter till ämnet Kom på att det här är nog rätt vanligt. Min svärmor har oxå "name droppat" folk "Jo men ni MÅSTE ju bjuda X, visst ska ni det, för jag tycker ju sååå mycket om X!" Eh nej det hade vi inte alls tänkt och göra.... och kommer inte göra. Det är vårt bröllop och vi ska ha med folk som VI tycker om. Om vi ska börja bjuda med allas ex och varenda en som NÅGON på bröllopet tycker om så kommer vi inte få plats i någon lokal överhuvudtaget.... Så nä, än en gång: Stå på er!! Det är ERT bröllop och han borde veta bättre än och ringa och tigga "fribilljetter" till någon brud han råkar vara ihop med just nu...  
Svar på tråden Släkting som bjuder in "nya" flickvännen fast vi inte vill...