• Äldre 25 Feb 15:31
    2520 visningar
    10 svar
    10
    2520

    Vilken sorts brud är du??

    Kom att tänka på att detta med bröllop innebär en aldrig sinande ström av val, både stora och små... Allt i från klänning till frisyr till låtar och färger på brudgummens strumpor kan innebära beslutsångest! Och alla väljer vi att hantera detta på olika sätt... så, bara på kul, hur väljer du?

    Kommentera gärna nedan!!

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vilken sorts brud är du??
  • Äldre 25 Feb 15:32
    #1

    Oj, alternativen blev lite konstiga... Det är bara varannan "plupp" som funkar... Hoppas ni fattar :)

  • Äldre 26 Feb 18:04
    #10

    Jag skulle gärna vilja vara nummer tre, men är nog mer en blandning av nummer ett och fem (if that makes sense...) Tungan ute Gör ibland otroligt impulsiva val som jag sen ångrar, fast för det mesta försöker jag researcha så mycket att jag får huvudvärk, och tillslut bara väljer något för att bli av med det, typ...
    Typexempel är när jag bokade frisör härom dagen. Har försökt kolla upp olika ställen, vad som ingår i deras pris, om de är duktiga mm, har även ringt runt o pratat med ett par st. Och sen i fredags när jag ringde till en salong så bara slapp det ur mig "ja men då bokar jag gärna en tid!" fast jag inte alls hade bestämt innan att det var just där som jag skulle välja... fast sen var det rätt skönt att vara av med det Glad Och det stället är nog ungefär precis lika bra och svindyrt som alla andra, så det är nog hugget som stucket!

Svar på tråden Vilken sorts brud är du??