*

 • Vilken sorts brud är du??

  2012-02-25 15:31:26 Läst 1445 gånger Totalt 10 svar
  2012-02-25 15:31:26

  Kom att tänka på att detta med bröllop innebär en aldrig sinande ström av val, både stora och små... Allt i från klänning till frisyr till låtar och färger på brudgummens strumpor kan innebära beslutsångest! Och alla väljer vi att hantera detta på olika sätt... så, bara på kul, hur väljer du?

  Kommentera gärna nedan!!

  • Ringer runt/ mailar till alla olika alternativ i stan och begär offerter, samt även till några i grannstaden, för att jämföra. När jag har hittat det alternativ som ger mig absolut mest för pengarna bokar jag det.
  • Jag velar om allt, och har med mig mina tärnor som smakråd, om det så bara gäller att köpa strumpeband.
  • Kollar runt lite, men om jag snubblar över ett alternativ som passar min budget o smak så väljer jag det och sen letar jag inte vidare. Skönt att bocka av saker på listan!
  • Jag visste redan som barn exakt hur min frisyr/klänning/bukett/bröllopsfest skulle se ut och jag ger mig inte förrän jag har fått det jag vill ha, om det så innebär att flyga in en speciell stråkkvartett från Los Angeles, eller specialimportera handtillverkade skor från Thailand. Det är MIN DAG och då ska jag få det precis som jag vill!
  • Jag väljer det första alternativ jag hittar. Sen ändrar jag mig och köper en till av samma sak, fast annorlunda, så att jag kan välja på själva dagen.
  • Går på det andra säger är bra /är känt. Bokar "känd" bröllopsfotograf, köper klänning från Maggie Sottero (e dyl), hittar ett reportage i bröllopsmagasin om en destination för bröllopsresan, och bestämmer att det är dit ni ska också.
  • Äh, det räcker med en ring och en tid på rådhuset. Mannen har nog nån slips hemma i byrålådan och jag tar mig tid till att stryka en klänning. Plankstek på restaurang är ju gott om man ska fira lite. Mer än så behövs väl inte?

  Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.

 • 2012-02-25 15:32:48 #1

  Oj, alternativen blev lite konstiga... Det är bara varannan "plupp" som funkar... Hoppas ni fattar :)

 • annapa­nna88 Visa endast
  2012-02-25 15:40:46 #2

  Hihi, kul grej! Ska bli skoj att se vad som bli populärast. Själv tyckte jag alternativ 3 passade väldigt bra på mig :D

 • 2012-02-25 15:41:08 #3

  jag valde nr 1, men jag skulle inte kolla runt i grannstaden, men jag finkammat sthlm ganska bra =).

 • 2012-02-25 17:19:56 #4

  Tror inte riktigt jag finns med på listan ;) 3:an är väl närmast. men vi hade ingen budget så utan vi kollade runt och sen hittade vi något bra och inhandlade det. Om något skulle kosta mer än vad vi kanske hade spånat om så fick det vara så då vi inrte ville ha det näst-bästa haha


   


  Kyrka och lokal hade vi bestämt oss för innan det blev helt bestämt om bröllop ;)

 • 2012-02-25 22:06:02 #5

  Spännande omröstning!
  Jag kunde inte riktigt rösta - jag saknade ett alternativ i stil med "Vi tar det lugnt och planerar alla saker tillsammans, men utan jättedetaljer. Det viktigaste är att vi två får varandra!"

 • 2012-02-25 22:37:14 #6

  Ja, det sista är väl mest rätt, men vi har valt kyrklig vigsel och har fika hemma 2 dagar senare

 • 2012-02-26 09:42:09 #7

  Jag är velmajan! Hatar det.. Har jättesvårt att ta egna beslut. Är alltid så rädd att ångra mig. Min tärna bestämde mer eller mindre min klänning åt mig :)


  Tycker att det är jobbigt med så många val. Miljoner ringar, miljoner klänningar.. HUR ska man kunna välja "rätt"???


   


   

 • 2012-02-26 09:49:54 #8

  jag är nog både nr tre och nr fyra.
  jag har velat gifta mig sen jag var 14-15 och hunnit planera mycket i mitt huvud hur jag vill att det ska vara.
  det blev inte den klänning jag trodde från början, men den blev nästan bättre än jag tänkt mig!
  Pga lite tajt budget så har jag kollat runt efter billiga och bra alternativ.

 • 2012-02-26 09:57:01 #9

  Jag valde 1. Stämmer på i stort sätt alla beslut och val vi gjort. UTOM vad gäller klänningen! Där har jag velat (velar än) så det räcker för hela BTs bridezillas!

 • 2012-02-26 18:04:17 #10

  Jag skulle gärna vilja vara nummer tre, men är nog mer en blandning av nummer ett och fem (if that makes sense...) Tungan ute Gör ibland otroligt impulsiva val som jag sen ångrar, fast för det mesta försöker jag researcha så mycket att jag får huvudvärk, och tillslut bara väljer något för att bli av med det, typ...
  Typexempel är när jag bokade frisör härom dagen. Har försökt kolla upp olika ställen, vad som ingår i deras pris, om de är duktiga mm, har även ringt runt o pratat med ett par st. Och sen i fredags när jag ringde till en salong så bara slapp det ur mig "ja men då bokar jag gärna en tid!" fast jag inte alls hade bestämt innan att det var just där som jag skulle välja... fast sen var det rätt skönt att vara av med det Glad Och det stället är nog ungefär precis lika bra och svindyrt som alla andra, så det är nog hugget som stucket!

Svara i tråden
Logga in
Bli medlem


Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: övrigt

Innehåll

Missa inte

Hitta lokala företag

Alltid aktuellt på vigsel

Tips för festen

Alltid populärt på mode

Annat innehåll

Veckans par

Veckans fråga

Har du haft en bra påsk

Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.

Senaste artiklar