• Äldre 7 Sep 16:01
    54420 visningar
    175 svar
    175
    54420

    Idag har min ring från England kommit!!! (bild)

    Malin91, om du väljer fliken "advanced" högst upp där du väljer kriterier för stenen, brevid texten "Find and select you diamond", så kan du söka på både cut, polish och symetry. :)

    Jag tittade på en 0,5, tyckte det var alldeles lagom. Då tittade jag i och för sig på en annan ring, men tycker du att produktbilden på sidan ser proportionelig ut är det nog bara att köra.

    Zero, de har jättebra kundtjänst så maila bara och fråga. Vi var där och tittade på ringar och fick tips om att maila/ringa dem så kunde de dels hjälpa till med att hitta en bra sten, dels kontrollera vissa kriterier, som att även SI och nedåt var 'eye clean' i just den stenen. Så även om de inte skulle kunna fota så kan de säkert kolla den. Och vi tittade som sagt inte på några jättestenar.  

  • Äldre 16 Oct 13:44

    Jackie85: Samma kombination som jag ska ha. :) Var där och tittade i sommras, provade en 1477 med 0,5 cushion då och tyckte inte det såg det minsta pluttigt ut. Upplever inte heller att cushion upplevs som små i jämförelse med tex brillianter.

    Vet inte vad 20-30 000 tusen är tänkt att inkludera, men tycker det verkar vara en rätt väl tilltagen budget. Med de egenskaper jag söker efter (GIA-certifierad sten med min. H el. I färg, klarhet SI1, Excellent cut) borde det gå att hitta både 0,4 och större och ändå ha pengar över till en Vouge. 

    Antar att du redan tittat på de små videoklippen på hemsidan? Finns både 0,5 och 1,0 i cushion där, ger lite grepp om hur stora de är. Har även en bild från min provning jag kan skicka privat om du vill se.

  • Äldre 20 Nov 14:55

    Åh, vad blev det Jackie85?

  • Äldre 9 Dec 15:25

    77diamonds har mellanstorlekar, finns 49,5 och 49,75 i 'tyska' storlekar. :)

  • Äldre 9 Dec 15:31

    Låter dessutom märkligt att de inte har .5 storlekar att prova i affären, det är ganska vanligt. Har du möjlighet att prova någon annan stans? 

Svar på tråden Idag har min ring från England kommit!!! (bild)