• Lillis­82
    Äldre 26 Jan 18:42
    54390 visningar
    175 svar
    175
    54390

    Idag har min ring från England kommit!!! (bild)

    Jättefin!!! Kollar på en eventuell ring där också nu =)

    Får man fråga vad hur du gjorde med tull och import? hur mycket gick det på? 

  • Lillis­82
    Äldre 27 Jan 12:49
    #9

    Nu har jag bokat in ett möte med 77dimonds nästa fredag Glad SKulle ändå till London nästa vecka så tänkte passa på .. känns spännande.. 

    Tack för tipset Mysullis!! 

  • Lillis­82
    Äldre 8 Feb 21:43
    #18
    Mysullis skrev 2012-02-06 15:36:13 följande:
    Hur gick det hos 77diamonds?? Glad
    Det gick jättebra!! De var hur trevliga som helst och kändes väldigt proffsiga!! fick se de olika ringarna hur de såg ut och även lite olika diamanter och storlekar som jag var intresserad av.. De visade skilnaderna mellan de billigare och dyrare diamanterna vilket jag tyckte var väldigt bra då det annars är svårt att förstå..

    De har väldigt bra kvalitet på sina diamanter och det känns väldigt tryggt att de har certifikat på dem.. 

    Det fanns även möjlighet att växla in gammalt guld så man kunde få ner kostnaderna så nu skall jag bara bestämma mig vilken jag är intresserad av.. men det lutar åt den här  =)


    Tack så jättemycket igen för tipset!! Skulle aldrig ha hittat till dem om jag inte sett din tråd här! 
  • Lillis­82
    Äldre 9 Feb 18:25
    #20

    Jag kommer åka dit tror jag då jag är osäker på ringmåtten samt att de vill väga och värdera guldet på plats.. Hur gjorde du med ringstorleken? Funkade det att gå till en butik i sverige och uppge det måttet?  

    De visade mig diamanter i färg F-I och jag såg ingen skillnad förutom när hon lade diamanterna i ett vitt fack så man skulle kunna se skillnaden, men även då var den väldigt liten!! Inget som du skulle se om du hade ringen på dig! 

    Sen så visade hon en ring utan och en med flourecens och enda skillnanden du såg då var när ringen var i uv-ljus och för min del händer inte det såååååå ofta Flört Då gav den ringen med flourecens ifrån sig ett litet blått ljus medan den utan såg ut som vanligt. .

    Sen var det ganska stor skillnad i storlekar så jag kommer nog att beställa en ring som är 0,5 eller större så jag tror att det skulle bli snyggare på en sån ring som jag vill ha. .  

     

  • Lillis­82
    Äldre 10 Feb 21:01
    #22

    Jag har vart lite orolig över det med storleken men skönt att höra från andra att det fungerat.. då slipper jag kanske resa över ändå..

    Återkommer när jag beställt och fått hem den!! Glad
     

  • Lillis­82
    Äldre 11 Mar 12:20
    #25

    tror det kan bli svårt, den är ju ganska tunn.. men gå förbi en seriöst guldsmed och fråga =)

  • Lillis­82
    Äldre 12 Mar 13:44
    #28

    Vilka mått är det på din rings diamant? Har kollat på olika varat och deras mått men när jag försöker måla upp dem ser de jätte konstigs ut jämfört med bilden pÅ deras sida som visar en 0.5 carat..

  • Lillis­82
    Äldre 12 Mar 23:45
    #31
    070831 skrev 2012-03-12 15:10:58 följande:
    om du menade min förståss ?
    Ha ha.. typiskt mig att missa att skriva vem jag menade.. Tungan ute menade mysullis då jag kollar på ringar från samma ställe som henne.. men tack ändå 070831. 
  • Lillis­82
    Äldre 14 Mar 19:24
    #34
    Mysullis skrev 2012-03-14 15:18:06 följande:
    Hallå!
    Jag vet inte måtten i mm på min mittensten. Men stenen är 0,56 ct, och du får jämföra med bilden här i tråden hur stor den ser ut på handen. Men att tänka på är att min sten är rektangel-formad (radiant), alltså avlångt fyrkantig vilket gör att den ser större ut än ex en helt kvadratisk sten (princess). Radiant & oval form är de som ser större ut än vad de egentligen är, har jag för mig.

    38 dagar kvar tills jag får bära ringen.... Skrattande
    Ok.. jag har snöat in mig på samma modell som du, Radiant, fast med skenan Countor då min syster köpt en liknande ring jag först tänkt som förlovningsring känner jag att jag vill ha något annat.. Och din ring är grymt fin!! Den jag kollar på är 0,57 carat men det finns två på 0,57 och måtten är lite olika på dem.. därför jag blev nyfiken på vilket mått det var på din.. då jag målade upp efter måtten såg de nämligen fyrkantiga ut, men förväntade mig att de skulle se ut som din ..
  • Lillis­82
    Äldre 16 Mar 21:32
    #37

    Aha.. trodde du hade den som hette något med vintage..Tungan ute men fullkomligt älskar Contourskenan... Då känns det ännu bättre om det är den du har.. så man får se den på ett finger också.. 

    skall beställa nu i mars/april tror jag beroende på hur det går med att sälja min soffa =)  

Svar på tråden Idag har min ring från England kommit!!! (bild)